SVIRUSx dam znać bo miejsce do ustalenia myślałem nad stm taka stacja w olchowie nazywa się setpol dobre jedzonko mają i tam można było by się zgadać
Printable View
SVIRUSx dam znać bo miejsce do ustalenia myślałem nad stm taka stacja w olchowie nazywa się setpol dobre jedzonko mają i tam można było by się zgadać
Miałam jechać przez Nowogard, a razem zawsze raźniej, więc chętnie dołączę
Lily podam w tygodniu dokładnie gdzie się spotkamy 29.07 żeby obgadać cały wyjazd więc zapraszamy
A więc tak Pany i Panewki
- - - Updated - - -
Spotkanie w związku z wyjazdem do miastka odbędzie się 30.07.18 o godzinie 20 na stacji benzynowej SETPOL w olchowie droga na Koszalin Płoty serdecznie zapraszamy
To jednak odpadam, u mnie tylko weekendy i wcześniej, bo jadę prawie dwie godziny w jedną stronę
Lily skąd jesteś ?;) To jak coś rzucimy hasło o której wyruszamy do miastka
- - - Updated - - -
Swoją drogą ciezko jest coś zorganizować w naszym rejonie ....
Z Pyrzyc. Jasne, będę czekać na info ;)
Ja też odpadam jak spotkanie w tygodniu.
Dajcie w takim razie znać w tym wątku co ustaliliście.
Oki damy znać co i jak ;)
A więc tak po negocjacjach doszliśmy do wniosku że odpuszczamy sobie wyjazd ... A dlaczego ? Bo mamy aspiracje zrobić coś sami chcemy mamy motywację i miejsce na duży spot .... Cała definicja rezygnacji z wyjazdu polegała na tym że oglądaliśmy film z poprzedniego pikniku w Miastku i było tam 5 Aut na krzyż .. 170 km w jedną stronę jest już kawałek .. może uda się nam coś stworzyć z ludźmi że Szczecina oraz naszych okolic co wy na to ?