Spot spotem w piatek ale trza by bylo w koncu cos jak na nas przystalo dziwnego wieczorem wymyslic bo ostatnio sie cos opuszczamy;pp
Printable View
Spot spotem w piatek ale trza by bylo w koncu cos jak na nas przystalo dziwnego wieczorem wymyslic bo ostatnio sie cos opuszczamy;pp
Jak zdąże to wpadnę na chwilkę :) PS Sebastian ja mam jedną ramkę jeśli reflektujesz to Ci dam na spocie :) Chodź przydało by się wykombinować drugą do kompletu...
Straszne zamieszanie z tym miejscem zbiórki. Raz przy Tesco, raz na IV piętrze Sfery, raz na II piętrze :) Warto by to usystematyzować.
Jeśli będę w BB w piątek wieczorem, pokręcę się koło stacji Tesco.
jak jest fajna pogoda to kolo stacji tesco jestesmy a jak nas tam niema to IV pietro na sferze stoja auta a m siedzimy na KFC na drugim. wiec co tu takiego skomplikowanego. jedziesz na tesco pusto to walisz na sfere zostawiasz auto na IV pietrze i idziesz polowac na kurczaki;pp
z tego co wiem to Jagiel wyemigrował nam.
Maciey, myślę że zamiast systematyzować powinieneś jednak się skupić.
Widzisz słonko a termometr pokazuje jakieś 15 wzwyż stopni - jedziesz na Tesco, na mały parking koło stacji benzynowej.
Jeśli natomiast po wyjściu z domu kapie Ci na głowę, a wycieraczki w samochodzie trzeba włączyć, lepiej podjechać na IV (4) piętro parkingu przy Sfera II. Jeśli auta są, a ludzi nie ma, to znaczy że jesteśmy w środku. Na IV (4) piętrze w środku jest tylko taras koło windy, dlatego zjeżdżamy na II (2) piętro, gdyż tam są stoliki i krzesełka.
Tak to działa od dawna (od słynnego Dnia Dwóch Spotów można by rzec) i jest usystematyzowane. Wybacz, że tłumaczę jak ignorantowi, ale nie zdziwiłbym się gdyby po Twoim poście pojawił się tu wpis o treści "szukałem was na II piętrze i nikogo nie było, a ktoś pisał że na II".
Wracając do podstaw mojej chęci pisania posta - szanse są że i ja się zjawie w miejscu spotkania.
Heja jutro może być troche ciężko bo 2 mecze lecą:) EURO. Może by tak dzisiaj wyskoczyć? Co myślicie?
Grzesiu będzie bardzo miło znowu się spotkać z Tobą i Twoją 166:)
Wiemy,wiemy że od jutra EURO i mecze ,może to jednak roztrzygną strasi stażem na tym forum co robimy ?
Fajnie było by spotkać się może trochę wcześniej i zakotwiczyć w jakiejś knajpce gdzie można obejrzeć mecz.
Ale to tylko luźna propozycja.
Pozdr.
co do Euro to przypomina mi sie kawał Marcina W. o piłce i rajdach:D:P