Jutro się raczej opierdzielam więc co mi szkodzi... kleje filmik z dzisiejszego spota, jak mi starczy poweru to jeszcze dzisiaj uploaduje go :)
Printable View
Jutro się raczej opierdzielam więc co mi szkodzi... kleje filmik z dzisiejszego spota, jak mi starczy poweru to jeszcze dzisiaj uploaduje go :)
Byłem czyms innym rwd. Jak chcesz obczaic 75 podjedz do mnie na firme
No rzesz kurde nikt się w pracy nie chciał zamienić i przepadł mi taki spot. Następnym razem biorę UNŻ.
Film gotowy, kompresuje sie i bedzie ruszał na podbój YouTuba.
No i jest mała video-foto relacja ;)
http://www.youtube.com/watch?v=qI1m9...ature=youtu.be
Macie jakieś fotki ;>
Takie wydarzenie mi przepadło -,-
Ja co prawda dotarłem do domu dopiero po "dwunastej" ale szczęśliwie. Droga przez Piotrków była o niebo lepsza. Nocą mały ruch.
Wielkie podziękowania dla vikadan. Naprawdę grill profeska. Nie spodziewałem się tak świetnego przygotowania. Wszystkie przystaweczki i dodatki sprawiały że jadąc taki kawał do Was można było poczuć klimat dużego i świetnie zorganizowanego zlotu. A nie tylko lokalnego spociku z grillem jak to się zapowiadało.
Dzięki za spotkanie i super organizację :)
To co zrobili Adam z małżonką to mistrzostwo świata!! Nie spodziewałem się tak świetnie zorganizowanego grilla, i nigdy nie uczestniczyłem w tak zacnym evencie. Naprawdę serce roście jak widzę u ludzi pasję, i chęć działania. Było SUPER!! :)
Dołączam się do przedmówców i również wielkie podziękowania za organizację dla Adama i małżonki. Zero amatorki , pełny profesjonalizm :)
Igor - dobry filmik :)
Artur75 - zdjęcia z mojej strony będą wkrótce, tym razem zbyt wiele ich raczej nie będzie, ale zawsze coś ;)
Podsumowaując w niedziele mieliśmy rekordową frekwencję aż miło, i oby częsciej takie spoty w licznym gronie :)