Zapraszamy
Printable View
Zapraszamy
Witajcie panowie .. jestem nowy ale postaram się do was dołączyć swoją 159 SW ... prawda taka że mieszkam na saskiej kępie więc mam rzut beretem :). Włoszke mam od 2 miesięcy i fajnie będzie poznać pozytywnie nakręconych w okolicy :) do zobaczyska
Ja tez ściągnę kolegę ze sobą ze swoją 159. Ja do tego czasu miałem "pół-alfy" jak to koledzy z Plocka i okolic się śmiali. Ale teraz mam już co innego i z chęcią zacznę sie pojawiać w Warszawie [emoji4]
To sobie opis zmień. :D
Wbijajcie wbijajcie wszyscy! :D
Dobra panowie rozumiem że najbliższy zjazd przed PKP stadion 27.08 ... a o której ????
Ja sie pisze najlepiej 18:30-19. A opis jutro będzie zmieniony :D
Mógłby ktoś podać lokalizacje z Google mapa? Czy tam jakiś znów mistrz painta ładnie narysować? :D
Kolego stadionu nie sposób nie zobaczyć :). Jak jedziesz z Płocka to jak wpadasz przez Łomianki do Warszawy ... to lecisz cały czas prosto aż do mostu poniatowskiego ( on jest vis a vis Stadionu) wjeżdżasz na most lecisz na drugą stronę na rondzie w lewo w ul. Zieleniecką potem wzdłuż Stadionu i będziesz już widział PKP STADION. Lecisz cały czas prosto trzymając się lewego pasa bo potem skręcasz w Targową i zajmij pas do skrętu w lewo i na wprost ( 2 od lewej) i na światełkach na wprost w Zamoyskiego i lecisz już pod stacje.
https://www.google.pl/maps/place/War...c53df5ec?hl=pl
druga droga to przez most świętokrzyski, przed tunelem jest taka mała droga i musisz w nią skręcić w prawo potem do mostu w lewo na światłach. prosto przez most i światła ... wszystko już dalej masz na mapce :) dojazd prosty
Aha, czyli miejsce to samo co kiedyś ktoś robił mapkę, dzięki za dokładne info [emoji4]
roberto- od 18:30. :)