Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 159 na ramkach, który jechał w stronę Lidla na 1000 leciu i mi mrugnął kilka dni temu, właśnie miałem wychodzić z auta i nie zdążyłem odmrugać ;)
Printable View
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 159 na ramkach, który jechał w stronę Lidla na 1000 leciu i mi mrugnął kilka dni temu, właśnie miałem wychodzić z auta i nie zdążyłem odmrugać ;)
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej AR 156 widzianej dziś ok 13:45 w Jaworznie :) Rej. SJ na ramkach :)
Pozdrowienia dla ciemnej (czarnej?) 147 na klubowych tablicach SCZ... stojącej wczoraj wieczorem koło mojego bloku na ul. Cichej w Katowicach.
pozdrawiam właścicieli dwóch zaśnieżonych Alf niebieskiej 147fl i srebrnej 156fl zaparkowanych w okolicy ul. Bojkowskiej w Gliwicach :)
pozdro dla kierownika 156 pod Urzędem Miasta Częstochowa widzianego dzisiaj w klubowych ramkach SC5209J :)
Pzd. dla bordowej poliftowej 147....dzis po15stej Miedzyrzecka Pravda?;)B-B...poprostu odwzajemniam, nie zdazylam sie zamachnac!
Kto parkuje bordowa 159 sw oramkowana w Gliwicach pod plastic omnium? Pozdrawiam właściciela :)
Pozdrowienia dla oramkowanej 159 na SL i 156 na SBE zaparkowanych pod galerią katowicką i ich właścicieli również bawiących się w Multikinie w Katowicach na sylwestrze
Albo miałem banię, albo widziałem w sylwestra na Cieńkowie 159 SW, na niemieckich blachach na rameczkach z forum. Tak czy inaczej pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla kierowców 147 i 159 mijanych na trasie Mikołów - Kobiór pomrugane
Pozdrowionka dla szarej 159 na bielskich blachach :) dzięki za umożliwienie lewoskretu w ul. Wyspiańskiego. Pozdrawiam również kierowcę bordo 147 w Pisarzowicach.
Pozdrawiam dzis po17 na parkingu ch pogoria 156sw oramkowana rej SJ.......
Pzdrawiam czarna 156 STA dzis okolo 22:30 w siemianowicach na swiatlach na tarnogorskiej, pomachane :)
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki ciemnej,chyba czarnej 159 na "Jedynce",na wysokości Lędzin w strone Tychów ok.godz.19.
Było pomrugane :)
Pozdrawiam kolege ze srebrnej 159 na ramkach mijanej na lagiewnikach przedwczoraj kolo 20 pomachane bylo. Pozdro rowniez dla kierowcy czerwonej zdrowo zglebionej brery na ramkach i blachach KR...lecielsmy kolo siebie na dts okolo tygodnia wstecz.
Pozdrawiam kolegę z niebieskiej 159, widziany wczoraj około 13.10 na s86 na wysokości sklepu IKEA ;)
Ale żem tego dzisiaj widział: czerwona 145 na ramkach w Paniówkach na Gliwickiej i takie jak lubię czyli czarnulki :) 3x147 i 1x159 w Knurowie pozdro :)
Pozdrawiam kierownika Brery na blachach SK widzianego na Murckach - było pomachane i pomrugane i kierownika 147 na Żorskiej - pozdro
Pozdrawiam właściciela(lke) czarnej oramkowanej 147 zaparkowanej wczoraj w Gliwicach pod firmą HP.
Po 13 jadący himek na Żwakowskiej - nie puścił mnie na przejściu a z wózkiem byłem. :p
Przy BP stoi srebrna 156 z naklejką AH?
I jeszcze pod blokiem na Żwakowskiej ciemna 159 SW z ramkami.
Przyznawać się :)
Pozdrawiam kolegę widzianego na twozniu dąbrowa górnicza machane bylo ;) a tak przy okazji sprzedam mojej alfe http://olx.pl/i2/oferta/alfa-146-1-4...5-ID8xfNt.html
Pozdrawiam kolege lub koleżanke (zagapiłem się i nie wiem) z srebnej/szarej (nadal byłem zagapiony) 147 widzianej w Tąpkowicach. Dopiero jak awaryjne poszły to zauważyłem.
Pozdrawiam właściciela czarnej 147 ( oramkowana tylko z tyłu ) który stał dzisiaj pod Kendo w Żywcu :) http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=154675&stc=1
Majki --- Umyj belle ;) :P !
Adasiek - Bella już jest umyta :P a oto dowód :)http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=154696&stc=1
Również pozdrawiam :) do zobaczenia na drodze :)
Pozdrawiam właściciela/lke 159 zaparkowanej przy RCKiK w Pszczynie :))http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=154797&stc=1
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=154936&stc=1
pozdrowienia dla kierowcy 156 widzianej dziś w Bielsku - Sarni Stok :)
czyja 159 widziana dziś w Tob-Gum?
Czyja Alfa 159 stała wczoraj przy Grunwaldzkiej w Bielsku? Pozdro:P
pozdrawiam regularnie jeżdżącą czarną 159 o 13.30 w okolicy Roździeńskiego i Związku Orła Białego DG. Mrygane i machane
Pozdrawiam właściciela czarnej oramkowanej 147 rej SK w Gliwicach pod HP I bordowa 159 sw oramkowana pod plastic omnium
Weronika widziana na orlenie w Pawłowicach oraz ciemna poliftowa 166 SPS na ramkach na parkingu, też w Pawłowicach.
Pozdrawiam :)
Serdecznie nie pozdrawiam ,, kulturalnego'' kierowcy z czarnej 147 1.6TS SCI 54087, za którym miałem dzisiaj nieprzyjemność jechać z Goleszowa do Cieszyna.
To parokrotne włączanie prawego kierunku i hamowanie, nie z zamiarem manewru, bo następne kilometry jechałeś prosto, tylko po to, żeby zdenerwować kierowcę jadącego za Tobą, świadczy tylko i wyłącznie o Twoim braku kultury i zwykłym chamstwie na drodze. Nie wiem, co chciałeś wskórać tymi pozorowanymi manewrami. Jeśli to miała być chęć wymuszenia stłuczki, to robiłeś to strasznie prymitywnie i nieudolnie.
Podobnie z Twoim,, przyśpieszaniem'' jak Cię wyprzedzałem. Mało, ze niezgodne z przepisami, to jeszcze nieudolne.
namierzona alfa gt blachy so, dziś ok 11 na DTŚ przed Gliwicami + AR 159 kombi SK020EM( dzięki za szybką drogę z Katowic do Pszczyny:cool: )
GT to byłem ja :) również pozdrawiam :)