Plan na podobny wypad z grillem, może przejazd wozem konnym, ogniskiem, ewentualnym hotelem na miejscu jest, problem tylko, że nie bardzo mam czas teraz, bo 21.07 wypływam na miesiąc :(
Printable View
Plan na podobny wypad z grillem, może przejazd wozem konnym, ogniskiem, ewentualnym hotelem na miejscu jest, problem tylko, że nie bardzo mam czas teraz, bo 21.07 wypływam na miesiąc :(
...hmmm.
Odliczyło się 32 osoby + ja i żona przy ok. 385zł wydatku.
Zostało pół arbuza, napój, barszczyk Rosso i kilka kaszanek, także spoko - jest OK.
(nie wspominając o całej tacy wyżerki dla kota - przy grillu który wyszedł zza drzew)
Ciasto od nas w gratisie.
kilka fotek:
https://picasaweb.google.com/1056794...CO6swe-JwMDdGQ
To trochę dołożyłeś ze swoich.... Przecież kot Ci nie odpalił z kieszonkowego :D Ja chętnie się dołożę. Zbierzmy szybko listę kto się dokłada i już. Może przelew kilku złotych głupio wygląda ale nie dla Ciebie vikadan. To już nie parę groszy. Ja już robiłem kiedyś taki "doskok" więc nie widzę problemu uzupełnić budżet zlotowy.
- - - Updated - - -
Ba, nawet napiszę że należy Ci się zgrzewka browarka :P
Przy następnym grillu sie doliczy tak żeby wyszło prawidłowo.
też nie widzę problemu , żeby wyrównać tą róźnicę, jestem za, może być " Przy następnym grillu sie doliczy tak żeby wyszło prawidłowo" i to chyba będzie lepsze niż przelewy po kilka złotych :)
Już tak nawet rozmawialiśmy z Adamem na koniec grilla. Następnym razem zrzucimy sie po 15zl i sie wszystko zbilansuje :).
No ja nie wiem czy przyjadę (no raczej nie) więc dlatego reflektowałem przelew......
Panowie mają rację, nikt niczego charytatywnie nie będzie robił, dorośli jesteśmy :P
Charytatywnie było ciasto, i przede wszystkim włożona praca w organizację grilla. Za resztę trzeba Adamowi wyrównać i nie ma innej opcji. Obojętnie w jaki sposób.