Nie wierzę, czy Ty przypadkiem nie tankowałeś wczoraj na BP przy Korotyńskiego?? Widziałem tam czarną Julkę WU, kierowcy nie było tylko pasażerka blondynka chyba:)
Printable View
Nie wierzę, czy Ty przypadkiem nie tankowałeś wczoraj na BP przy Korotyńskiego?? Widziałem tam czarną Julkę WU, kierowcy nie było tylko pasażerka blondynka chyba:)
Gratulacje raz jeszcze :) Dobrze że nie biała, bo widziałem taką testówkę z któregoś salonu. Przyłączam się do prośby o obecność na spocie, będziesz miał pewnie kolejkę do oglądania i macania :P (tak jak Brerkę Yonasha ostatnio kilku z nas gładziło po tylnej części nadwozia :P). Może nawet jakby ten fakt zarekolamować, to padłby jakiś rekord obecności na spotach (dotąd 32 lub 36 aut wg. p.maiki'ego)
Może wprowadź opłatę - np. 2 zeta i z uzyskanych środków zrób wpłatę na serwer dla forum :P
Eh, Ci Alfisti, nawet na kobiety nie zwracają uwagi w towarzystwie Julki :P
Piekny kawalek samochodu :)
Na trzecim i czwartym zdjeciu wyglada bardzo futurystycznie.
Jak narazie, w Krakowie, widzialem jedna Julke. Biala.
Fajna, tylko strasznie czarno wszędzie ;). Jak oceniasz tę tapicerkę, bo przy polityce cenowej nie pozostanie mi chyba nic innego, jak sobie pakiet Sport 1 zafundować...
Pogratulować zakupu i szerokości życzę
o, dopiero zauważyłem, ze muminy zebrano w jednym wątku:))) i słusznie, słusznie.
Wprowadzili alternatywę dla tej ponoć beznadziejnej nawigacji bez numerów budynków :
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4387618_n.jpg
PS. Maćku - jak Ci się zacznie nudzić to i owo, to wypuścili też nowe dodatki do Linea Accessori.