Misia - pozdrawiam serdecznie :)
Printable View
Pozdrawiam kierownika czerwonej 159 SW na SBL .....dziś jadącego na towarowej w Tychach ok 11.00 , musiałem dogonić i przegonić (nie alfą ale czarną włoszczyzną) bo ta czerwień wyglądała poprostu rewelacyjnie .
A ja pozdrawiam Panią Małgosię z czarnej giulietty która rano zasuwała na Fiata. Pomrugała długimi i nawet pomachała ☺
Pozdrawiam kolegę w czarnej 159 SW na blachach SBL widzianego dziś ok 12 w Katowicach na ul Ligockiej :)
Pozdrowienia dla czarnej GTV (?) popędzającej białymi drogami Jaworzynki :)
nie wiem czy ktos z forum jesli tak to pozdrawiam.. KWK Pniówek
pozdrawiam klubowicza z ciemnej 159 SZY za ktorym przez chwilę jechałem wczoraj wieczorem od gemini w strone Żywca ale chyba się nie zorientował :)
pozdrawiam własciciela(cielke)szarej brery wczoraj po 15 jechała od strony bedzinia do dg koło huty bankowej
156 SW SBE skręcające na Inter Marche w Zawierciu pozdrawiam :) Jechałem za Tobą.
Pozdrawiam kilku właścicieli Alf spotkanych dzisiaj.
Między innymi właściciela czarnej 159 na dk 86 w kierunku Katowic w godzinach w miarę porannych.
Później widziałem jeszcze Brerę czerwoną (nie wiem czy właściciel zauważył machanie), jeszcze trafiła się 147 w którymś momencie :P
Sorki jak kogoś pominąłem, ale bardzo dużo dzisiaj jeździłem i sporo Alf widziałem ;)
Pozdrowienia dla kierwoniczki oramkowanego Bravo na rej SJ spotkanej dzisiaj na S86 około 14:50
pozdrowienia dla kolegi z ciemnej 147 STA spotkanego wczoraj pod Arena w Gliwicach po 16 - pomachane:)
Kto to na rynku w Cieszynie oramkowaną 9 stoi po nocach?
Pozdrowienia dla kierowników bordowej 166 oraz czarnej 156 - widziano w Chorzowie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej czarnej 159 stojącej dzisiaj na parkingu przy urzędzie miasta w Częstochowie.
Wczoraj na spacerze widziana czarna 159 na blachach ST 9**** z ramkami klubowymi w Bytomiu - Stroszek ul. Łokietka ;) Pozdrawiam
Pozdro dla kierowcy niebieskiej 147 na tablicach SZ, którego dzisiaj widziałem pod Lidl'em przy DTŚ'ce w Zabrzu ok. 11 ;)
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 159 SMI na ramkach widzianego dziś w Katowicach przy Famurze ok 11:30
Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej czarnej 159 wyprzedzanej na S1 przed Dąbrową Górniczą było mrugane.
pozdrawiam własciciela granatowej 159 sedan orankowana jadaca przez błedow pomachane ale kolega chyba nie zauwazył.
pozdrawiam misie z którą zdaje się minąłem się w ub. czwartek koło Sfery? Zauważyłem w ostatniej chwili w korku więc było za późno na machanie :)
Pozdrowienia dla czarnej 147 towarzyszącej w podróży od dk88 przez a1 a4 aż do Auchan przy rybnickiej. Wczoraj wieczorkiem w Gliwicach.
Pozdrowienia dla właściciela 9 zaparkowanej codziennie pod galerią Primus w Będzinie :D
pozdrawiam posiadacza siostry bliźniaczki mojej 156 z Trzebinii koło Żywca :)
Dzisiaj wieczorem Kaufland Zabrze parkowane nos w nos z czarnulka 156:);) serdecznie pozdrawiam wlasciciela-ke i wielkie dzieki za pozdrowienia z i info za wycieraczka:D:)
Pozdrawiam wczoraj między 16 a 17 159sw oramkowana jechala w kierunku Merkurego od strony nemo przed tobą jechal wiesniak biala bmw ktorego zazucilo na zakrecie albo próbował driftowac hehe
Pozdrawiam ST 47**E AR 147 dziś 13:30 na terenach przemysłowych w Tychach :)
Ja zanim zatrybie, ze ktos mi macha lub miga światłami to juz jest za pozno na reakcje :) a zdarzylo sie pare razy hehe
Dzis widziałam w Częstochowie ok godz 13 czerwona Gt na SCZ :) Pozdrawiam :)
srebrne GT w jaworznie na blachach SJ, droga dk79. Pozdro :)
Jechałem akurat czarnym mondeo :)
Pozdrowienia dla czarnej i srebrnej 156, które jechały dzisiaj w Częstochowie na Armii Krajowej.
przyznać się czyje to czarne GT stojące na ul. Rolniczej w Częstochowie pod zakładem TRW
A może ktoś mi powie kogo jest niebieska Alfa, która stoi niestety zaniedbana, prawdopodobnie od dawna nie ruszana w Częstochowie na ulicy Kurpińskiego-Ponurego.
A czy jakiś alfaholik nie prowadzi autobusu PKM w Katowicach. Bo jeden Ikraus mrugał. Potem pod pracą sprawdziłem czy wszystko OK i światła miałem włączone ;-).
Pozdrowienia dla kierownika i uroczej pasażerski czarnej Brery STA dzisiaj w Sławkowie jechaliśmy tym samym pasem w stronę Krakowa pomachane