Napisał
questounico
A ja żeby nie było że sie nie udzielam zaproponuje kilka miejscówek co by można przedyskutować:
- jw. Wycieczkowa Łagiewniki (teren mi znany robiłem tam mapy syt-wys xD)
- Łódź koło Matki Polki stawy Jana, ( +obecność w bliskim otoczeniu Lidla, możliwość grilowania, woda, - to to że nie da sie wjechać tam bezposrednio autami trzeba więc byly by 200-300m od nas)
- Łódź okolice Rudzkiej stawy Stefańskiego.( + parking blisko wody ale mały, ew, przejazd laskiem na większy przy samej wodzie, oczywiście jak byście chcieli to bym sprawdzil czy nadal jest tam taki ladn dojazd jak rok temu. a - to to że nie wiem czy można tam grillować)
- Młynek Tuszyn. ( + ladna woda, parking blisko ale w cholere zawalony młodzieżą, moglo by być bardzo duze zainteresowanie Alfami, można grillować, - jak mówiłem tłok)
- Zgniłe Blota k. Aleksandrowa, (+ zaplecze gastronomiczne, woda, możliwość grilla, rowery wodne itd, - wjazd chyba 5zl od osoby, i mam wątpliwości czy nieoczekiwane 30 samochodów by się tam zmiesciło, ale możliwe że właściciele by nam coś odpalili za free)
To takie miejscówki na szybko jak jeszcze na coś wpadne to oczywiście dam znać, miałem jeszcze taka wizje żeby poszukać coś za obwodnicą Pabianic (ok Dobroń-Kolumna) bo filmik z przejazdu obwodnicą mógł by być hitem :D