Nom, trochę na parkingu gumą zaleciało, ale dzięki kuponowi od Roba na cheesburgery wyszło na + :)
Nom, trochę na parkingu gumą zaleciało, ale dzięki kuponowi od Roba na cheesburgery wyszło na + :)
co tam sie działo?? jaka stłuczka ? :D
Syf był Adamie, tak to jest jak przyjedzie pełno gapiów...
He... stłuczka mnie ominęła, ale poza tym było ok :)
Cieszę się że akcja "Michałek za życzenia" zadziałała ;P A tak w ogóle to dziękuję wszystkim za życzenia :)
Aniucha .. szydera nie była z Ciebie ... nie przekręcaj faktów! My się napindzielaliśmy z kolesia z Lupo :D Hahahahahahahahahahhahahaha :D
Zmiany są motorem postępu, więc nie marudź tylko się dostosuj w myśl zasady "adapt or die!" :)
Pzdr.
P.S.: Ostatnio mi ktoś wcisnął w Bytomiu wizytówkę za wycieraczkę ... faktycznie, ciężko spojrzeć na lewą tylną szybę gdzie jest nasze logo ;)
Przy okazji - ma ktoś jakieś lepki/ramki za nieduże $$, bo bym się jakoś bardziej oznaczył, to może następnym razem ten niedowidzący "kolega" zauważy że jestem już Alfaholikiem? Jak ktoś coś ma to priv...
Venom a może ktoś ci wsadził wizytówkę w formie przywitania czy też pozdrowienia:P ( oczywiście to nie byłech jo )
lepiej byś odśnieżył tego swojego klekota zamiast na forum siedzieć, bo niedługo drzwi nie otworzysz :P
Venom, to też nie byłem ja, ale ja tak często robię że wrzucam za wycieraczkę (tych forumowych Alf również ;) ) wizytówkę i podpisuję się na niej :D Właśnie w ramach pozdrowień :D
hehehe kudłacz bo jo oszczyndzom moja bryka co by po solance nie jezdziła zadużo i zarzynam Bravo żony . Ale teroz 2 dni się pobujałem co by nie przymarzła do ziemi . Na wiosne stawiam na placu wiate na 2 fury to już nie będzie stała pod gołym niebiem bidula . Ojciec mi klamorem ( Megane ) zajmuje garage:)
[QUOTE=Venomek;1073284]
Aniucha .. szydera nie była z Ciebie ... nie przekręcaj faktów! My się napindzielaliśmy z kolesia z Lupo :D Hahahahahahahahahahhahahaha :D
[QUOTE]
ehhhh ja już nic nigdy nikomu nie powiem - nie odezwę się do nikogo :P i usunę wszystkich ze znajomych na FB :D hahahahahahaha