Właściciel mieszka przy długiej, zawsze jak przechodze to próbuje ją otworzyć swoim kluczykiem :D Nie udaje sie ;(
Printable View
Pozdrawiam i ja ;) Sajgon niezły był ze znalezieniem miejsca... ;)
Pozdrawiam widzianą wczoraj 145 turkusowo niebieskawą, która spotkałem koło 22.30 na Kamieńskiego, kogoś na przystanku wypuszczała. Walnąłem awaryjkami, potem za mną Jechałeś ale bez odzewu ;( .. A autko było oramkowane w przeciwieństwie do mojej belci ;)
a ja pozdrawiam kierownika srebrnej 155 SMxxxxx widzianej koło SWSZ w Katowicach około 17, fajnie spotkać drugie takie rzadkie autko na drodze....
Ja pozdrawiam ciemną 156 sedan turlaną koło Sarniego Stoku w B-B (granatowa, czarna, coś takiego), zobaczyłem ramki klubowe, wyprzedziłem, kiwnąłem ale bez odzewu było...
Pozdrawiam Pitera, Twoja Bella stała na parkingu w galerii krakowskiej ok. godziny 21 ;)
Pozdrowienia dla kierownika chyba czerwonej albo bordowej Alfy 156 widzianej wczoraj na A4 między bramkami. Chyba mi machałęś ale nie zdążyłem ręki podnieść :P
Pozdrawiam czarną GT, widzianą w Glaerii Krakowskiej, wczoraj koło 21.30 .. Charakterystyczne czerwone blachy i ramki ... niestety na moje długie, bez odpowiedzi. Pozdrawiam też z tegoż samego miejsca, czerwoną i wywoskowaną, bo się ślicznie świeciła, oramkowaną 156 ;) Stałem swym brudasem kilka aut obok, koło 20.30 na parkingu GK .