Jak podłącze w końcu te dzienne i oddam reflektory do regeneracji odbłyśników będę testował Osram Nigh Braker Laser. Z danych technicznych i testów wyglądają obiecująco ale w związku z krotką żywotnością muszą współpracować z dziennymi ;)
Printable View
Jak podłącze w końcu te dzienne i oddam reflektory do regeneracji odbłyśników będę testował Osram Nigh Braker Laser. Z danych technicznych i testów wyglądają obiecująco ale w związku z krotką żywotnością muszą współpracować z dziennymi ;)
A używa ktos Osram Hyper Blue? Z tego co widzę to jedyne mają niby 5000k. Nie chce ładować Ledow , Xenonow ,mam dzienne a zależy mi na białej barwie swiatła . Załącznik 256252
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Te które mają zastosowanie poza drogami publicznymi maja zazwyczaj 80w, więc są mocniejsze niż zwykle, ale możesz poszukać czegoś z serii Diamond Vision od Philips'a
https://allegro.pl/oferta/2-szt-phil...dShowitemShare
Kol [MENTION=15826]Nazar[/MENTION] czemu nie led? Dobrze wiesz że każda zwykła h7 z hiper białym światłem (pod warunkiem że takie znajdziesz )podda się za dwa,góra trzy miesiące,tym bardziej że masz duolight, to już dla mnie pójście w led h7...idealne rozwiązanie. Led h7 na zimę oczywiście odradzam bo podczas snieżycy można się nieźle z dziwić ale umówmy się że zima w naszym pięknym kraju wygląda jak wygląda. Ja mam swoje już dość długo,reflektory mam w bdb stanie,dałem za nie ponad dwie stówki i jestem zadowolony, żadne h7 nie da takiego światła,gwarantuje a popatrz jak pysznie wygląda :)Załącznik 256253
Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka
Ludzie, mając soczewkę nie będziecie nikomu po oczach niczym walić, nawet jak wsadzicie żarówki 100w...
Witam,
miałem HIDy, nie raziły, nawet po wstawieniu nie potrzebna była regulacja świateł.
Napisze jeszcze raz, po założeniu hidów światła zostały sprawdzone na stacji diagnostycznej, samochód przechodził też badania techniczne. Jeżeli klosze są brudne to i ori Xenony będą raziły nadjeżdżajacych z przeciwka. Ot i cała filozofia.