A propos Sarniego Stoku, pozdrawiam Pana w srebrnej 156 po lifcie widzianego najpierw pod Tesco, a potem kwitnącego za mną w korku (przed 15:00). Masakra, w 40 minut 2,5 km - średnie spalanie 25 litrów :mad:
Printable View
A propos Sarniego Stoku, pozdrawiam Pana w srebrnej 156 po lifcie widzianego najpierw pod Tesco, a potem kwitnącego za mną w korku (przed 15:00). Masakra, w 40 minut 2,5 km - średnie spalanie 25 litrów :mad:
Ja pozdrawiam 147 spotkana dzisiaj w Byszycach juz któryś raz
kierownik zawsze mrugnie Xenonem albo awaria ale tutaj chyba sie nie udziela niestety
a komu z Krakowa zepsuła się Alfa i ma go holować ktoś kto uczęszcza na squasha do squash4you ;) bo było takich dwóch i jeden do drugiego mówił, że musi alfę na serwis zaciągnąć koledze a ten drugi wyklinał, że Alfa chu...owa i że właściciele Alf się znają bo spotykają się codziennie w serwisie :D
Kto wczoraj jechał srebrną 156 sedan prawdopodobnie na klubowych ramkach w godzinach ok. 14.15 z dworca PKS w Wodzisławiu? Stałem na światłach za pierwszego.
A ja pozdrawiam trzy czy cztery alfy widziane wczoraj około południa na ul Filipa i Długiej: bordowa zaparkowana przy starym kleparzu, czarna 156 KR.. , Pani w granatowej 156 SW i chyba jedna czarna 147 na SMI blachach... Pozdrawiam
Pozdrowionka dla ciemno zielonej 156 lecącej wczoraj około 21.30 z Kato na Tychy:) rejestracja sk****w
Pozdrawiam biala Alfe 156 Majstra, parkujaca na parkingu KWK "Marcel" w Marklowicach:)
Ta Twoja bella to z daleka sie wyroznia, nawet na sniegu:P ladna:)
ktos zna wlasciciela? szara 155 zaparkowana na osiedlu Mlodosci po prawej stronie jadac na Sandomierz...pilne:-P auto stoi nieuzytkowane caly czas i chcialbym zakupic