nom :) chyba nie oplaca mi sie zabierac belli do Polski.... 9 mkiesiecy bede na szkoleniu jezeli dobrze pojdzie
Printable View
nom :) chyba nie oplaca mi sie zabierac belli do Polski.... 9 mkiesiecy bede na szkoleniu jezeli dobrze pojdzie
no wiesz... za mundurem panny sznurem ;)
Tak nawiasem z ciekawosci ile kombinujesz wziasc za swoja belle???
Cena bedzie do uzgodnienia;) ale fajnie jakby jakis alfaholik ja mial ;) ide za tradycja rodzinna czyli wojsko;)
no niestety ja splukany bo graty do mojej ida :/ zebym wiedzial wczesniej to bym pomyslal o twojej. rzuc jakas cene to pogadam z kumplem moze bedzie zainteresowany :P
10 lat po studium oficerskim ;) w tym roku szukaja masowo ludzi po prawie ;) wychowalem sie w tym środowisku :P
ale zastanawiam sie czy nie zabrac autka... musze obronic mgr i bede szedl na egzamin ;)
zastanawiam sie nad przekladka i czekam na wycene. Rocznik 2006..cena? ;) do sprzedania ;)? jeszcze nie wiem ale zwykle chodza tego typu po ok 6500 - 8000. Myslalem nad 5800
Chlopaki motywowac sie motywowac bo wlasnie pisalem z kumplem i od niego fanklub subaru bedzie na "Irish Festival Of Speed" przydalo by sie zeby alfoholicy sie zebrali i pokazali tam klase