Pozdrawiam kierownika czarnej 156 na s1 między Cieszynem, a Bielskiem którego pozdrowiłem przez CB.
Printable View
Pozdrawiam kierownika czarnej 156 na s1 między Cieszynem, a Bielskiem którego pozdrowiłem przez CB.
Pozdrowienia dla czerwonej 156 która stała pod kościołem w hałcnowie i dla kogoś kto mnie długimi kawałek dalej potraktował:) strzelam, że alfaholik:P
Dzis na swiatłach obok stadionu Odry Wodzisław stałem równo z 147 na blachach SWD. Na tylnim siedzeniu dziewczyna z dzieckiem patrzyła na mnie:) kolega pojechał w strone Jastrzebia, ja na chałupki.
Taa :D Jeszcze specjalnie cofnąłem i przyjrzałem się dokładnie, czy tablice się zgadzają, a że masz specyficzną końcówkę to łatwo zapamiętać :)
Gdybyś nie napisał że była wywoskowana to z pewnością byłbym to ja, lecz moja była delikatnie ubrudzona ;) Niemniej jednak stałem tam o tej porze w GK także pozdrawiam :)
a ja pozdrawiam aczkolwiek kierowcy nie było w Sławkowie błękitna 156 sportwagon na klubowych rameczkach KOL:)
Pozdro dla czarnej 156 zaparkowanej ok. 12.30 w Galerii Bonarce.
Ja pozdrawiam kolege z Alfy 156,rejestracja SK którego mijałem w Sośnicy.Pomachane i odmachane:)
POzdrawiam KULI