Witajcie. Jestem wlascicielem AR 156SW TS ktora kupilem i szukam kogos kto mi ja naprawi.
Printable View
Witajcie. Jestem wlascicielem AR 156SW TS ktora kupilem i szukam kogos kto mi ja naprawi.
pozdro dla kolegi z szarej 159 na TK widzianej w sobotę w Smogożowie koło południa.... nie zdążyłem odmachać :)
Czy to ktoś z forum jechał dzisiaj (piątek 10.02, gdzieś koło 18:30) ciemną 156 przed fl berlina z ksenonami na odcinku Ożarów -> Sandomierz?
Wyprzedzałem taką Alfę gdzieś zaraz za Łukawą. Niestety ogromna chmura czarnego dymu z wydechu robi skuteczną osłonę dymną tylnych świateł, niewiele brakowało żebym się wbił w dupę tej belli. Radzę ogarnąć wtryski, bo w terenie niezabudowanym robi się naprawdę niebezpiecznie, auto od tyłu jest całkowicie niewidoczne. Pozdrowienia z szarej 156 sw fl.
Dziś wieczorem w Oławie 159 srebro/metalik na blachach OB - 159 to jednak najpiękniejsze auta na świecie :)
edyta: nie ten dział, sory
Pozdrawiam kolegę srebrnej Alfy 166 TSA MU.. na ramkach forum widzianej wczoraj ok 10 na parkingu podziemnym w Kielcach koło Urzędu przy rynku.
Pozdrowienia dla TriXter? widziany 166 TSZ...... dzisiaj po 16 w miejscowości Brzechów na zakręcie przed lasem. Mijaliśmy się. Łapki były :)
Sorki. Codziennie ten zakręt pokonuję a jakoś tak wczoraj pojechałem. Poprawię się :)
Chciał Cię po prostu zaskoczyć, sprawdzał czujność :>