myślę że godziny popołudniowe będą najlepsze...... ile musi być osób na karting?? i jak się ma to cenowo?
Printable View
myślę że godziny popołudniowe będą najlepsze...... ile musi być osób na karting?? i jak się ma to cenowo?
10 minut - 32 zł
20 minut - 61 zł
30 minut - 87 zł
+ 5 zł - karta
+ 8 zł - kominiarka
Ja niestety odpadam jeśli chodzi o gokarty. Nie tylko z racji swojego wzrostu, ale po prostu dopiero co jestem po zakupie samochodu i wydatków związanych z formalnościami końca nie widać :P
Mimo to na zlot chętnie wpadnę i popatrzę jak chętni śmigają.
Chętnie bym się pojawił, niestety odpadam bo jestem na urlopie do 4.09.
Ja raczej sie nie pojawie, na tygodniu praca i remont domu a na weekend czas dla rodziny
więc jest ktoś chętny na spota w niedziele 28.08.... mówię o zwykłym spocie bez kartingu narazie ??? pewnie w CK na Galerii Echo ( żeby było zadaszenie w razie deszczu :( )
Chętnie się wybiorę, bo akurat w najbliższą niedzielę po południu powinienem mieć trochę wolnego czasu.
Zrobię małą listę, żebyśmy mieli wszystko zebrane do kupy i wiedzieli kto jest chętny na mały spocik.
Porobimy zdjęcia, pogadamy, całkiem ciekawie to się zapowiada.
1. @gizmo1988
2. @maxwell
3. ...
Kto jest chętny na tego spota, niech tutaj potwierdzi, a ja zaktualizuję listę.
to czekamy na chętnych.... jeszcze pewnie kilka osób z FB dojdzie...... spot 28.08. o 15.00 na Parkingu Wielopoziomowym w CK,,,,
Chyba nigdy nie wpadnę na spota... Zawsze praca wypada w ten dzień.
Czemu spoty zgrywają mi się z wizytami u mechanika? :> Może Tomek_krk zdąży oddać mi auto prze weekendem to wpadnę
A moze zamiast małego spota wpadniecie na większy ??
https://www.facebook.com/events/930911793702397/
Auchan Gliwice niedziela 16:00 Będzie można pomacać Giulię, Giuliette Veloce :) i pełno innych perełek włoskich. Zapraszam do dołączenia się :) Panowie. Jedna wielka włoska rodzina ;)