Podobno? Masz jakies wykresy?
Printable View
Niestety wykres widzialem tylko na monitorze laptopa
Niestety aby dostac wykres w savali trzeba doplacic 100euro ,wiec nie.skorzystalem z tej okazji
Co za zdzierstwo! Tyle za kartke papieru i troche tuszu z drukarki?! Gdzie w tym sens?
Nie za kartkę, a za potwierdzenie wykonanej pracy - można by powiedzieć, a to różnica.
tym bardziej. Jak płacisz za tuning silnika i za konkretny wynik ( zazwyczaj firmy deklarują przyrosty na danym stage ) to jeśli robota była zrobiona rzetelnie potwierdzenie czyli wykres powinno być gratis. Jak ktoś nie chce dać wykresu albo daje za niego zaporową cenę to tak jakby czegoś się wstydził albo nie był zadowolony z efektu swojej pracy.
Dlatego ja wolę nasze polskie sprawdzone marki tuningowe gdzie nie dość, że ceny niższe to jeszcze często efekty lepsze, hamownie przed, po no i wykres bez dopłat.
Gdybym mieszkal w Polsce to pewnie pojechalbym do Cinka ,gdyz dwa moje poprzednie fiaty byly przez niego robione i bylo ok,ale mieszkam w Belgi i mam troche za daleko do Gliwic to zrobile program u savali jedna z najbadziej polecanych firm robiacych Alfe i Fiata,i jestem zadowolony a to ze nie mam wykresu trudno,jezeli bede w PL to podjade sobie na hamownie i bede mial