Zajrzy na ta stronę(wpisz w google ,,alfa romeo giulietta navi update xda'' ) jak znasz angielski,albo przetłumacz sobie w google chrome
tam wgrasz sobie nowe oprogramowanie do fiata/alfy z najnowszymi mapami. Sprawdzone działa.
Printable View
Aktualizacja do UConnect 5 - wersja 13.00.74.00:
https://drive.google.com/file/d/1MDH...VKaTuxjVu/view
Wszystko poszło u mnie bez problemu - czas 22 minuty.
Witam,
Mam parę pytań dotyczących komputera w Julce.
Posiadam Guiliette z 2017 (dokładnie z maja jeśli to ma znaczenie) model 640, wersja super. Mam radio bez navi z ostatnim przyciskiem apps. Przy włączeniu pokazuje się logo uconnect (załączam fote) i zainstalowałem sobie na tel apke uconnect live i łączy się normalnie z Julka, ale nie pokazuje się nic w zakładce live status. Nie ładuje zupełnie żadnych danych. Dodatkowo pokazuje że mogę sparowac np tunelin ale jak to robię to w zasadzie nic to nie zmienia. Gdzieś na necie widziałem że pod apps powinienem mieć opcje uconnect ale tam jej nie ma. Nie wiem jaką mam wersję softu i nie wiem jak mogę to sprawdzić. Może to kwestia aktualizacji?
Proszę o pomoc
rzuc okiem tutaj to zobaczysz jak sprawdzic jaka masz wersje
https://www.youtube.com/watch?v=wFd519JlDw4&t=185s
- - - Updated - - -
jakies widoczne zmiany?
ja mam poprzednia wersje i zastanawiam sie,czy warto aktualizowac
Jeśli masz 13.00.57.05, to jedyne zmiany podobno są takie, jak w wersji 13.00.65.00 (wrzucałem kilka stron temu) - ta wersja poprawia podobno jedynie problemy z obsługą języka rosyjskiego. Z tego, co wyczytałem, szybciej aktualizuje kontakty, listę połączeń itp. po podłączeniu telefonu oraz szybciej indeksuje pliki na podłączonym USB.
Odkupiłem od kogoś, jestem 2 użytkownikiem, ale konto założyłem i nie miałem problemów z "przypięciem" samochodu do konta. Jest też napisane, że konto jest ważne do 31.12.2022.
Samochód jest na przedłużonej gwarancji do maja tego roku, powinienem zadzwonić do dealera (samochód został kupiony 2 km ode mnie), czy raczej będę musiał się tam udać? Mam konto na driveuconnect i owners.mopar. Problem też w tym, że ekran po przyciśnieciu APPS wyświetla jedynie temperaturę, do wyboru godzinę i info o trasie, nie ma uconnect.
Umówiłem się na dzisiaj w serwisie, zobaczymy co powiedzą i czy zaktualizują soft i czy zrobią to za free ;)
Wstępnie powiedzieli, że możliwe że trzeba zgłosić zmianę właściciela.