Spoko, coś będziemy myśleć jak te dzieciaki zorganizować. Ja też będę z dwójką ;)
Printable View
Spoko, coś będziemy myśleć jak te dzieciaki zorganizować. Ja też będę z dwójką ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...v_sienna_.html
Patrzcie jaki to prezent nam zafundowali na zlot :)
Noo ale to daleko z Bielska ;) Tyle co z Wawy do mnie ;) prawie
Widze ze te amatorskie o maja terminy tez czerwcowe i wrześniowe. Dobrze mieć takie info :P
Pojęcie względne, przy moich przebiegach rocznych do blisko :)
Przedłużyliśmy zapisy do końca kwietnia!!!!
Zachęcam niezdecydowanych, zapominalskich lub zapracowanych do ogarnięcia tematu... wreszcie ;)
Pzdr
Wybaczcie jeżeli takie pytanie już padło, czy można przyjechać na sam tor ? Wybieram się już z częścią Was do Kielc, a że BB to sąsiednie miasto jakbym załatwił wolne to na tor bym z chęcią wpadł. Aaa nie mam juz Alfy. Obecne auto Abarth Grande Punto.
oczywiscie ze mozesz sie zapisac na sam tor, mail do mnie to zapisze ;)
Drodzy zlotowicze - tak dla przypomnienia kończy się termin ostateczny - proszę o przemyślane decyzje i zapisy, nie będziemy mogli już przedłużyć daty - tak że do końca kwietnia macie czas zdecydować o uczestnictwie w najdłuższym zlocie Alfa Romeo , a nie wiem czy nie najdłuższym zlocie w ogóle motoryzacyjnym ... :)
Jestem zdecydowany przyjechać na zlot. Mam tylko pytanie na czym polega rajd turystyczny? Bo nie wiem czy się pisać?