proponuje gokarty:D
Printable View
gokarty a puźniej kregle jak sie bawić to na całego
ale ..
najpierw browar dla wszystkich :D
taki spot holików bez AR
:P
dzięki Aniucha za miłe słowa w kierunku GTA. Ogólnie polecamy wszystkim model GTA. Wysokie spalanie rekompensują wrażenia z jazdy tym autem a przedewszystkim dźwiek silnika. Nie chciało mi się wierzyć gdy czytałem wcześniej jak wszyscy zachwycaja sie dźwiekiem GTA ,ale teraz wiem że jednak daje rade ten motorek heheh.
---------- Post dodany o godzinie 21:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:47 ----------
A Adamsowa bella to dopiero fura. A jak jeszcze Katka w środku siedzi to nimom pytań . Pozdrowienia
---------- Post dodany o godzinie 21:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:49 ----------
No naprawiło sie Piter. Wykasowałem dzis błedy i hula bryka że hej. Uczę sie jej dopiero ale 220 juz dzis leciała heeh.
Nastepnym razem to chyba ulepimy balwana :D albo jakas alfe ze sniegu :D
A co do GTA to dzis mialem sen , ze nia jezdzilem :D:D:D:D to byla jazda :D
http://emo.sileman.net.pl/18.10.2009%20Ferka.rar a tu moje fotki nalezy sciagnac i rozpakowac :D
pzodro
bo sie kaska rozpłyniesz
ty lepi chopa zapytej kiedy bydymy spawoć
roz - przy robocie
drugi roz - po imprezie bo my cosik downo nie pili a mojo pirszo wypłata na grubie dali czeko na łoblanie
Również się zgadzam.
GTA wymiata, już nawet zacząłem otomoto przeglądać ;)
jeszcze taka mała sugestia co do następnych spotów :] większość zdjęć jest z zaskoczenia :P jednak może by zrobić chociaż jedno takie ustawiane grupowe?? hehe fajnie by to wyglądało :)
---------- Post dodany o godzinie 08:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:24 ----------
DeeS Ty sobie zmień w postach ten tekst "Alfa Romeo 156 2.0 TS sprzedam :( ,ale kupie 145 jtd :D " - sugeruję to samo tylko kupie 147 GTA" :)
---------- Post dodany o godzinie 08:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:27 ----------
dokładnie:) jestem za :)
A ja kupie 145 JTD+...... V6 :D:D:D:D