No umkło umkło. Gdybyś został na grillu to byś się załapał. A tak... dupa zbita. Nastepnym razem musisz się bardziej wykazać :P ;)
Printable View
Świetne foty Grzesiu i Gionardi! Fajne to zdjęcie nr 2, lubie oglądać 1.6 GTA pani Ani:D
Co jest? Żadnej 159 nie było? :(
Następny większy spot ja przynajmniej się pojawię.
W ostatnią niedzielę nie dałbym rady, kac gigant mnie dorwał :D
rozczaruje cie byla nie jedna
Ze swojej strony dzięki za spocik:) chociaż nie dałem rady zostać do końca to i tak mi się podobało. Miło spotkać w jednym miejscu tylu miłośników marki. Szkoda, że tak mało posiadaczy 166 interesuje się takimi imprezami (a jeździ i w okolicy sporo). Pozdrawiam i czekam na kolejną imprezę!
---------- Post dodany o godzinie 11:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:17 ----------
No i jeszcze chciałem podziękować koledze adamjtd za niezłą fotkę mojej belli :) nareszcie mogłem jakiś sensowny avatar zapodać :p Pozdrawiam
Witam,
Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie :)
Jesteśmy z Oluthką bardzo mile zaskoczeni fajną atmosferą, bardzo dobrą organizają i w ogóle rewelacyjnym klimatem zlotu.
Oczywiście, jak już wspominałem Slavik'owi - piszemy się na więcej i częściej :)
Aniucha05 - dzięki za pozdrowienia, oczywiście odwzajemniamy :) P.S.: Liczę że ustrzeliłaś chociaż jedną fotę mojej belli z tej swojej lunety? :)
quattroporte88 - też dzięki, mam nadzieję że następnym razem pogadamy więcej i już na początku :)
Chciałem też przeprosić niektórych że słabo się udzielałem jako "nowy", ale na wytłumaczenie mojej skromnej osoby mam to że balowałem od środy i w niedzielę nie byłem w pełni formy. Mogę obiecać, że na nastepny zlot/spot będę w pełni sił i nadrobię zaległości :)
Dzięki za fantastyczną niedzielę :D (nawet mega korek na 1-ce nie popsuł mi humoru)