NERO2287 bo stałem na przystanku czekając na autobus :(
rooshyo to już zacząłeś? I jak się podoba z wysokości patrzeć na ulice?
Printable View
Mam już 20 godzin wyjeżdżone, koło 25.X egzamin;) Ogólnie spoko się jeździ, widoczność do przodu zajebista, ale trochę mi się zeszło przyzwyczaić do gabarytów - w końcu 10 metrów paki ciągnie się z tyłu... I jazda jak jazda, można jeździć, ale najgorsze to jeździć zgodnie z wymaganiami egzaminu, czyli ręce, piesi, linie ciągłe, żółte światła i takie tam... Ale myślę, że egz pęknie za pierwszym razem:D
no to powodzenia
no to powodzenia
sluchajcie co powiecie o tym zeby pojechac na cos takiego http://www.forum.alfaholicy.org/zlot..._poznaniu.html napszyklad moim skladka na gaz i jedziem zobaczyc piekne BELLE
Hmm trochę ich mało tych alf ale chyba i tak warte zobaczenia... No i wycieczka!;) Ja tam wstępnie się piszę, Alfapier, jakie orientacyjne koszty i jak byś to sobie w ogóle wyobrażał?
pomysł fajny, tylko wiecej info odnosnie ceny i terminu, ja dopiero teraz poczatkiem listopada bede wolny
cerciarz mowil ze to jest 23 o godzinie 11 koszt mysle ze tak okolo 150-170 podzielic na 3 lub 4 iwyjechac by trzeba o 4 rano bo tam jest ze 320 km jak uwazacie
kurcze, termin mi troszke nie pasuje, ale zobacze co da sie zrobic...
jak cos to czekamy na odzew my z cerciarzem planujemy jechac