Nie wiem jaki jest kolor na MiTo, ale metalik w Giulietcie wygląda raczej kiepsko, więc MUSIAŁEM wziąć pastel ;).
Printable View
Ja mam pastelowy Biancospino,ale dopiero do miesiąca,poczekamy zobaczymy (ale jest śliczny) :)
Trasa Wodzisław Sl.-St.Tropez-Monaco(F1):) -Wodzisław -3468km średnio 8,9l/100 przy 130-150km/h ,12h w fotelach dało rade ;) 1,5 roku i jest fajnie.
Dzisiaj podczas zmiany pasa ruchu usłyszałam dziwne stuknięcie ( jakby uderzenie młotkiem- ale nie metaliczne tylko takie "głuche"). Koła były delikatnie skręcone i przyśpieszałam. W pierwszej chwili myślałam, że ktoś mnie stuknął ale wokoło nie było innego samochodu. Ten odgłos był taki jakbym na coś najechała, ale na kierownicy nie czułam uderzenia i nie widziałam niczego na jezdni. Czy powinnam udać się z czymś takim do serwisu? Pomocy!!! Co to może być!!!
moze po prostu cos bylo na drodze ?
Może to nic poważnego. Będę obserwować czy coś takiego się nie powtórzy.
Nie powiem, było to bardzo dziwne i napędziło mi stracha, bo wcześniej nic takiego mi się nie przytrafiło.
Dziękuję za odpowiedź.:)
Witajcie,
Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Mito od dwóch dni :), i może dlatego też mam mały problem z .... bagażnikiem, nigdzie na forum nie mogę znaleźc czegoś na ten temat. Nie mogę go otworzyc, klikam na pilocie, migają 2x kierunkowskazy, naciskam na logo i nic :(. wiem że może to banalne, ale zgłupiałem i nie wiem jak go otworzyc :), nie chcę składac kanapy bo nie wiem czy dostanę się do dzwigni mechanicznej, w instrukcji nic nie ma. proszę o pomoc