Tak. Szyba ori. Docisk jest mocny - nie wiem czy nie za mocny. Można go wyregulować?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Tak. Szyba ori. Docisk jest mocny - nie wiem czy nie za mocny. Można go wyregulować?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Ogólnie w 159 problemy są ze zbyt słabym dociskiem zwłaszcza wycieraczki kierowcy. Nie zbiera ona zbyt dobrze na środku. Może ktoś Ci przygiął ramie wycieraczki żeby lepiej zbierało.
Kupiłem z tej aukcji: http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4569340808
Oczywiście piszą farmazony jak wszyscy inni,ale ja trafiłem dobrze. Może przypadek,ale cena rozsądna więc zaryzykowałem.
Tylko, że tutaj jest uniwersalne mocowanie, a w 159 mocowanie jest typu ST-A.
Ale może mają te wycieraczki z takim mocowaniem. Przyznam, że nie wiedziałem o innym typie mocowania. Choć z drugiej strony w nowych samochodach to niestety dość powszechne. Ojciec do mazdy 3 jest skazany na ASO lub valeo dedykowane. Bezsens kompletny.
może i mają ale na innej aukcji :-)
dostaniesz zwykłe których nie wsadzisz do 9
niestety
no ale sam takie kupiłeś takie do 156 a nie do 9 więc podaruj komuś z 6 :-)
Panowie testował ktoś Unitec 4 w1 widziałem dziś takie "cudo" w auchan i o dziwo można je u Nas montować !@ ? Pytam, bo krew mnie zalewa z kolejnymi testowanymi (motgum,aero, valeo,bosh - (jedynie oryginalne championy fabrycznie montowane nie robiły hałasu zbierały idealnie) a reszta po prostu nie ma różnicy tak jakby sugerowały ceny. Rozważam ewentualnie JetParts ale nie ma w tej chwili na alledrogo. Idzie zima, więc nie chce inwestować w championy a obecne już dogorywają(bynajmniej od strony akustycznej)
Ktos coś ?
Ja z JetParts jestem zadowolony (mam od roku).
Tutaj są:
http://allegro.pl/wycieraczki-alfa-r...651865371.html
W PSB Mrówka są wycieraczki, ktore maja wysoka budowe, mysle ze spokojnie dadza rade z problemem docisku. Nie kosztuja wiele.
ja mam flat z reala prawa idealnie lewa coś delikatnie zostawia ale nie mam pewności co do czystości szyby komplet 30 zł. Do 147 założyłem z Biedronki które pasują do mocowania 159 muszę przełożyć jak się będą sprawowały w 9 w 7 jest ok