i mnie dzis listonosz odwiedzil, czulem to od rana ,nawet poszedlem dzis do fryzjera:)jutro nowa fryzura plus polarek bede super wygladal:P
Printable View
i mnie dzis listonosz odwiedzil, czulem to od rana ,nawet poszedlem dzis do fryzjera:)jutro nowa fryzura plus polarek bede super wygladal:P
Również dotarł. Bardzo pozytywna ocena! Rewelacyjny haft.
Podziękowania dla Bobryta!!!
Zamówione DODATKOWE POLARY dostanę po nowym roku. już są zamówione pozostaje tylko czekać.
Firma ma sporo zamówień na tą chwilę dlatego takie opóźnienie.
Do mnie również dotarł:) Jakiś rok temu kupiłem polara z Alfaclubu za zbliżone pieniądze- fajny- trochę cieńszy, haft taki jak w tym, ale polar od Bobryta to rewelacja(nie zwróciłem uwagi na zamki itp.) gruby, haft fajny, aż się chce założyć:) Dziękuję
Własnie przybył i do mnie listonosz, odebrałem polar, jest super, troche szerokie ściągacze ale jest ok:) dzieki wszystkim zaangażowanym w ten projekt, wizytówki też super:) Dzieki:)
Ja również dziękuje Bobrytowi i całej ekipie za polar :) Fakt - jest za duży, ale na zimowe wieczory w sam raz :) Wykonanie bardzo przyzwoite, haft elegancki - za te pieniądze to bardzo udany zakup :) Dzięki jeszcze raz :)
Ja też odebrałem, na szyciu zamków się nie znam, ale ściągacz na dole rzeczywiście za szeroki :D Ale i tak jestem zadowolny :) Haft i materiał bardzo dobry.
Dzięki bobryt.
I ja też już mam polarek :) Wielkie dzięki jest super i dzięki za wizytówki napewno się przydadzą na zlocik :)
Ja też już odebrałem, wielkie dzięki za dopisanie mnie do listy polar zajefajny, gruby i ciepły, a haft bardzo elegancki. Będzie jeszcze cieplej i przyjemniej się jeździło w Alfie :)
u mnie podobno juz w domku paczka czeka nie moge sie doczekać jak skończę prace o 17 i ja otworze :)