Lotek szybkiego powrotu do alfy naprawdę szkoda beli, dobrze że wam nic się nie stało !!! Mam prośbę kto ma fotki z orszaku jeśli może niech mi prześle na maila sylvester23@poczta.fm Pozdrawiam wszystkich!!!!!!
Printable View
Lotek szybkiego powrotu do alfy naprawdę szkoda beli, dobrze że wam nic się nie stało !!! Mam prośbę kto ma fotki z orszaku jeśli może niech mi prześle na maila sylvester23@poczta.fm Pozdrawiam wszystkich!!!!!!
Ja wrzucę kilka moich fotek później. Na spoty na pewno będę jeździł z tym że Omegą taty. Alfa nie wróci do zdrowia bo nie będę jej naprawiał. Jedno jest pewne, za kółko ze znaczkiem Alfa Romeo wrócę z tym że będzie to 147 w JTD taka jak Bella Belli:P lub Łukasza ( LoOK666) ale nastąpi to dopiero gdzieś za rok jak się odkuje finansowo i trochę uzbieram:) Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Pozdrawiam Młodych, pewnie jeszcze kaca leczą:P
Witam no przykre to było patrzec jak sie pali Alfa Lotka (Marcina) zwłaszcza ze był ogien a ja nie miałem kiełbasek :D:D i sie tego nie wykozystało :D:D nie no zarty zartami ale wczoraj jak to zobaczyłem to mi podcieło nogi pierw jedziemy korki sie robia i siwo wszedzie wychodze z auta patrze Marcin biega koło swojego auta ktory sie pali straszny widok :(
Coz Panie Lotek jak cos to tak jak pisałes bedziesz smigał Omega albo jak cos to wysprzatam bagaznik i bedziemy razem smigac na zloty czy spoty znaczy Ja z Marta w srodku auta a Wy znaczy Ania i Ty w bagazniku :D:D
P.S
Ładnie Ci wyszły te foty Alfy co sie paliła w tym Photo Shopie :D:D umisz ludzi wkrecac niema co :D
A i jeszcze jedno lecisz mi wycieczke do MC Donalda w Tychach to ze nie dojechalismy przez to przykre zdarzenie :( nie znaczy ze nie zapomniałem :D:D
No i naj wazniejsze Wszystkiego Naj jeszcze raz Młodej Parce 100 Lat (w kamieniołomie) :D:D
Oraz Pozdrawiam wszystkich z Orszaku było fajnie i pod Halą i przez cały czas.
Pozdro.
Dziekuje wszystkim za przemiłe spotkanie, ciesze sie ze poznałam tyylu alfaholikow:), ah i oczywiscie najlepsze zyczenia dla Młodej Pary oby sie wiodło:) Nie sadzilam ze przyjade do Tychow i sie zakocham..w alfie GT a raczej w jej silniku, tyle kucyków któż to widział:P* i oczywiscie w najmniejszym a raczej najwiekszym alfaholiku Maćko hehe, prosze ucałowac szkraba bo jest prze mega gigant z niego:) pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do milegoo moze na jakim gryylu np..:)
Mam tam troszku zdjec to wrzuce pozniej:)
Lotek600 bardzo mi przykro z tego powodu, nie fajnie sie stało, ale ze 147 w dieslu bedziesz bardzo zadowolony:)
Tylko Lotek900 kup sobie naj mocniejszego z Diesla bo pozniej beda sie z Ciebie nabijac jak ze mnie juz nie na pierwszym spocie i mowic "120KM :rolleyes: to wogule jedzie :D?" zamiast pocieszac to widzisz co robia z człowieka :( jeszcze pare takich uwag i rzuce sie z kraweznika normalnie :(:(:( :D:D:D:D
Chcialam wstawic słit focie hehe ale uwaga...niewiem jak :)..i niewiem czy to jest spowodowane zmeczeniem po soundtropolis czy kolorem włosów...:P prosze o pomoc i wyrozumiałosc!:):P * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * To wszystko pewnie przez tą "Szumigłówke"...szumi ojj szumi teraz :P
A Panience co sie stało :D:D wypiła solo woodke z wczorajszego Orszaku czy jak :D:D
Judyta w oknie w którym piszesz posta masz różne ikonki i 3 od prawej masz image, klikasz tam, i ładujesz fotki i gotowe:P
EDIT: Tomek gdy już będę kupował to tylko najmocniejszą wersje i bardzo bogato wyposażoną:P nie ważne że będę zbierał na nią ze 3 lata ale kupie:P a jak się będziesz rzucał z tego krawężnika to ja dziedziczę Twoją brzydką i paskudną 159;)