To trzymaj go mocno przy sobie, bo taki mąż to skarb :D
Printable View
ja dowiedziałem się szukając w Internecie fan klubów alfy
Kumpel który ma Deltę mnie oświecił nt. tego miejsca. A potem kolega przed salonem jak auto odbierałem. Cieszę się że tutaj trafiłem i to bardzo, sporo się dowiedziałem a jest się czego dowiadywać. Subaru było jakby... prostszym samochodem.
Witam Wszystkich,
Szukając informacji w googlach. Już skorzystałem z paru informacji a Alfę mam od tygodnia :)
Witam Szanownych Użytkowników!!!
Forum znalazłem po zakupie mojej pierwszej Alfy którą była 147 1.9 jtd 115km. Szukałem informacji o zaworze EGR i w tym miejscu znalazłem instrukcję czyszczenia:).
Pozdrawiam Wszystkich :cool:
Ja znalazłem forum przymierzając się do zakupu 156. Jest tu dużo informacji i fachowych porad na temat alf.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów :cool:
Forum odkryłam szukając informacji o Alfie. Znalazłam to czego szukałam i do tego jeszcze mnóstwo frajdy z odkrycia innych zapaleńców. Auto mam od 2-ch dni.
Google zaprowadził ;) z resztą największe forum Alfy to i najwięcej wiedzy a przecież o to chodzi, żeby dzielić się nie tylko swoimi osiągnięciami ale i zasięgać porad ... ;)
A ja dowiedziałem się o forum do sprzedwacy w salonie jak kupowałem auto. Pani Iza z Autexu była pierwszą osobą, która mi poleciła Alfaholików :)
Witam ja dowiedzialem sie przez przypadek:) koles jechal za mna 147 przez miasto i zatrzymal sie na stacji gadalismy o aucie i powiedzial mi ze jest takie forum :) a wiec zajrzalem:)