Widziałem że wrzucaleś. Sam włączasz ręcznie odbiornik? . Ps ten twój na allegro jest za 10 zł. Wolałbym coś lepszego...
Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka
Printable View
Hej,
159 z 2010 r. radio MP3, jest przycisk mute w rogu itd. Producent Bosch. Od kolegi na test dostałem kabalex z AUX, nie działa. Gdy nie ma płyty i naciskami przycisk CD pokazuje komunikat, że źródło niedostępne. Czy ktoś przerabiał temat tego radia?
Z tego co wyczytałem pozostaje mi tylko Xiaomi Roidmi 2S. - ktoś testował?
masz kabel z zolta wtyczka mini iso? miales b&m? czytales caly watek?moze trzeba zmienic ustawienia proxi?
Panowie mam pytanie jak podłączyć aux tzn kabel do kostki z tylu radia
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
włożyć żółtą wtyczkę do gniazda o ile masz piny w swoim radiu (e.w spiąć ją z innymi wtyczkami jeśli coś jeszcze masz podłączone) i przełączyć na aux?
Zobacz zakupiłem takie coś jak włożyć w tą wtyczkę przewodyhttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/05/423.jpg
wetknąć piny, one się blokuję we wtyczce. tyle ze masz się podłączyć do zółtej wtyczki - niebieska jest na zmieniarkę, a ją tylko aktywuje radio jak sobie z nią pogada przez interfejs (są 2 linie in i out danych).
Twoje radio przełącza się na aux? masz w ogóle piny pod żółtą wtyczkę - niektóre radia starsze nie mają.
sugeruję też przeczytać wątek od początku, bo mam wrażenie że kolega zielony.
W której miejsce w żółtej kostce wpiac piny
np opisu złączą z naklejki radia? trochę samodzielności, please