no niestety tak jak mówiłem praca praca i na ognisko się niestety nie załapie:/ no ale mam nadzieje że nst razem się spotkamy:)
pozdrowienia i miłej przejażdzki
Printable View
nie uwierzycie...zgubiłem kluczyki od alfy. Odpadam Ja pierdole... sorry panowie
uuu to nie wiem jak to z ta lista teraz jest... kto bedzie?? ja juz z uczelni wrocilem i moge jechac a reszta?
- - - Updated - - -
zona Ci nie schowala?;p
Reszta chyba będzie, maciekm88 przyjechać po ciebie ?
no wlasnie auta moze i nie bedzie ale Ty mozesz byc:) a to ognisko bedzie czy nie?? o nie wiem czy cos kupowac czy nie... czy jakas galaz po drodze znalezc w lesie czy nie brac nic?? hehe
- - - Updated - - -
a jak wygladaja wasze Alfy?? kurcze wczoraj bylem na myjce dzisiaj jazda do Kalisza i nie widac zeby auto bylo myte;/ a dzisiaj juz nie umyje bo za zimno i zamarznie...
Panowie to jak? Ile sztuk będzie? Bo też nie wiem co i jak. Moja Alfa wygląda jak brudas i jej nie myję bo nie ma sensu :D
1. maciekm88
2. JoRdaNnNnN-166
3. Raku
4. michalosw
5. RoBeRt 1476. oleksy00
Maciek odpadl wiec 5 nas zostalo... moze macie kogo zabrac?? miejsce spotkania sie nie zmianilo tylko nie wiem co dales?? ja Kępna nie znam..
chyba ze po Macka podjedziemy to bedzie 5 aut ale nas 6:)
Ja będę, 14.00, McD/BP ;)
- - - Updated - - -
Aaa maciekm88 nie ma już dostępu do neta.. Kazał poinfo. że nie dotrze.
my postaramy sie byc tez o 14 w Kępnie o 13:20 w Przygodzicach sie z Michałem spotykam i jedziemy razem
teraz juz spadam wiec do zobaczenia
Dzięki za spota, meldować czy wszyscy bez wydarzeń w domu są ;) Do następnegoooooo :)