Bierz NL i może do tego aplikator megsa
Printable View
Bierz NL i może do tego aplikator megsa
Mam taki sam typ deski w mojej 156. Do pielęgnacji zakupiłem Nielsen Finesse, ale jeszcze nie miałem okazji wypróbować. Mam też próbkę PB Natural Look, niedawno coś tam nakładałem i aplikacja nie jest rewelacyjna, bo trzeba się namęczyć, żeby nie zostały plamy. NL ma za to bardzo przyjemny marcepanowy zapach :)
To najgorszy rodzaj tapicerki z jaki można pracować ale cóż znam go z seata ibizy pamiętam że nakładałem tam natural look ale musi stać chwilę na słońcu ( musi się stać jak najbardziej rzadki) i trzeba go aplikować w cieniu z atomizera przetrzeć MF która nie zostawia włosków ja przecierałem pamiętam już lekko zużytą Cobrą ponieważ każda nowa MF zostawi troszkę włosków przeprana kilka razy nie :)
Sprzedawałem chłopakom z ibizy także Megsa Natural Shine i Nieslsen Finesse - nie zgłaszali nic niepokojącego :)
Ja używam PB NL i efekt jest super, do nakładania polecam aplikator gabkowy lub taki frotkowy/microfibrowy.
Zapach fantastyczny, każdy kto wsiada sie dopytuje co tak ładnie pachnie. Około tygodnia sie trzyma. Efekt optyczny trwały, kilka tygodni spokojnie.
Do końca tygodnia Valet Pro i Auto Finesse -10% :)
Promocja Wiosenna " Świeży Powiew Wiosny" czyli Zapach Gratis będzie trwać do końca Miesiąca ;)
http://img41.imageshack.us/img41/328...9933916595.jpg
Zapraszamy!!! ;)
Detailer Center
Dzisiaj doszła paczuszka :) Profesjonalne doradztwo, podejście do klienta, szybka wysyłka oraz "atrakcje" cenowe powodują, że będę stałym klientem :D jestem mega zadowolony :)
pozdrawiam Paweł
Byłaby jeszcze lepsza, gdyby to był ,,Świeży Powiew Wiosny'' ;)
A swoją drogą też składam jakieś zamówienie niedługo
Do tego na stronce przydałaby się jakaś szukajka- jak ma człowiek wertować 6 czy 7 stron jednego produktu, to można szału dostać ;)
Chyba, że jest, a ja nie widzę?
pro a czego szukasz?:D
Paczuszka odebrana, dzięki za miłego bonusa. Zapach PB Wax Blue uzależnia gorzej niż kokaina... :D