z tego co patrzyłem w eperze to nr części to 46559804 lub 55193048
Printable View
z tego co patrzyłem w eperze to nr części to 46559804 lub 55193048
A byłeś u kogoś sprawdzić na kompie czy są jakieś błędy?
błędów nie ma
I jak mam ktoś sprawną przepływke żebym sobie podłączył i sprawdził??
Zna ktoś może tą Alfę: http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-166-...5-IDcr8Pd.html
Poczytałem trochę o niej na forum Lancii (właściciel wcześniej miał Lybrę), pogadałem z właścicielem. Cudo nie jest, ale podobno sprawna mechanicznie. Ostatnio robiony czujnik położenia wału, wcześniej jakieś inne pierdółki.
Umówiłem się na weekend, ale byłbym wdzięczny (i przyjechał do CG z 0,7 tudzież butelką łiskacza ;)) jakby ktoś dał radę na nią zerknąć w tygodniu.
nie znam auta. Alfista taki, alfa rejestrowana jakieś 4 miesiące temu, max pół roku i już sprzedaje?>
Dzięki. Ja po pracy też trochę podłubałem. Gostek ma ją od lutego kupił w Bydgoszczy najprawdopodobniej. Wcześniej szwendało się jeszcze po Suwałkach - w 2011. A w 2012 było w Świebodzinie. Ale chyba.
Na 100% było w lutym na otomoto na bydgoskich numerach. I pochodzi z Francji. Na forum o Alfie nie ma śladu, poza wpisami tegoż użytkownika z prośbą o pomoc w sprawie problemów z odpalaniem - 20 dni temu (http://www.forum.alfaholicy.org/166/...jtd_150km.html. Sam w nim pisze, że ma Alfę 8 miesięcy...
Jak z nim rozmawiałem mówił, że jeździ nią dwa lata i kupił od teścia. Mógłbym nawet w to uwierzyć, tylko w lutym dopytywał o VIN tejże Alfy tu na forum. O VIN auta teścia chyba by nie pytał. Teściowej to jeszcze bym zrozumiał.
Nie cierpię jak ktoś rozmija się z prawdą, delikatnie rzecz ujmując, w ogłoszeniach. Poprosiłem go jeszcze z ciekawości o datę pierwszej rejestracji, ciekawe co będzie w CEPIKu (jeżeli mi tą datę prześle).
I po wszystkich moich ostatnich przebojach z oglądaniem Alf nadal wierzę, że ludzie są uczciwi i nie łżą w ogłoszeniach. Naiwny jestem, co nie?
Skończy się chyba na 156 V6 z Alfisti, albo Groszku... A 166 to taki ładne auto
Rozbij skarbonke i bierz czerwone GTA SW :-D polecam.
Nie mam tyle, a kredytu nie chcę. Ale jestem coraz bliżej tego, żeby poczekać do stycznia i kupić to GTA. I tak się pewnie nie sprzeda do tej pory :)
Szybko nie pójdzie :)
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka