witam was mam taką sprawe firma w której pracuje szuka w bytomiu pracownika najlepiej jakby ta osoba miała jakiekolwiek pojęcie o telefoni komórkowej telefonach serwisie itp. jak cos to pisac to udziele wiecej informacji
Printable View
witam was mam taką sprawe firma w której pracuje szuka w bytomiu pracownika najlepiej jakby ta osoba miała jakiekolwiek pojęcie o telefoni komórkowej telefonach serwisie itp. jak cos to pisac to udziele wiecej informacji
Hey !
Chyba nieco siedziałem w ukryciu, no i jakoś na forum z pół roku nie zaglądałem ;) no ale powoli znów wraca zapał do samochodu i całej reszty, jakby coś, można się wkręcić na jakieś spotkanie czy coś w ten deseń ?;)
kopiec piekary - majówka
jest temat
wkręcaj się śmiało
spoko, ten temat też widziałem, ino że tutaj widziałem były jakieś plany na spotkanie pod Dębem , i myślałem, że to wcześniej wypali ;) poza tym jak dalej pójdzie to z kopca będzie można na sankach zjeżdżać XD
co czwartek masz na 3 Stawach spota ogólnośląskiego, czasem tam bywam
Yooooo z tym "Dębem" to miało być ale jak widać to pogoda tragedia . Więc chyba pierw wypali nasz tradycyjny kopcowy grill a potem jak będzie już ładna pogoda to możemy zrobić bytomski meeting:D "Pod Dębem" . Ja tam nie byłem od wczesnego liceum i z chęcią bym sobie przypomniał .
wierzący lecz niepraktykujący - jeśli chodzi o mnie i o spoty jak i obecność na forum :D:D
pozdrowienia dla bytomskich AR ;D
rustupl a może byś tak pojawił się na kopcu z wusztem?
myślę że jest to możliwe, jednak do weekendu majowego jeszcze duuuzo czasu :D bede sie staral
Wita mała czarna, czyli kolejna AR GT w Bytomiu. Pozdrawiamy.