Jutro albo w sobotę do nich jadę także dam znać co i jak.
Printable View
Także jestem po wizycie w/w serwisie i z czystym sumieniem mogę polecić, było warto jechać. Panowie w 30 min w pełni zakodowali mi kluczyk z pilotem, wyczytali kod z kompa i zrobili drugi kluczyk. Od samego początku miałem jeden klucz i pilot nie działał nigdy, cały układ był zepsuty bo ktoś kiedyś przy nim majstrował. Ogólnie inni "fachowcy" rozkładali ręce. W moim przypadku super robota. Jestem mega zadowolony.
Kupując Alfę Romeo 159 dostałem dwa piloty. W drugim nie działają przyciski (mimo wymienionej baterii), a po włożeniu do stacyjki pokazuje "nie rozpoznano kluczyka". Dodam, że nie otrzymałem karty z kodem do klucza. "Fachowiec" powiedział że to klucz nie od tego auta bo nadaje na innej częstotliwości i nic z tym kluczem się nie zrobi. To brednie? Co teraz powinienem zrobić, drugi pilot na śmietnik i w ASO mam zakupić odpowiedni?
Odpowiedni czyli jaki?
Byłem pewien że jakikolwiek pilot z Alfy 159 będzie pasował po zakodowaniu, tymczasem tego który posiadam nawet nie da się zakodować...
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Tak przyjechałem z jednym kluczykiem i działało mi tylko zamykanie z kluczyka. Zrobili cały nowy kluczyk z nową elektroniką i zakodowali pilot, docieli grot i wyciągneli kod. Kwota może nie mała ale jak się orientowałem to wszędzie taka cena a nie mogli tego ogarnąć, przynajmniej u mnie. 500zł i mam dwa kluczyki z działającym pilotem w jednym. 30 min i gotowe. Gwarancja do 2021 na ich robotę.
500zł i mam dwa kluczyki z działającym pilotem w jednym. 30 min i gotowe. Gwarancja do 2021 na ich robotę.[/QUOTE]
A w drugim pilot nie działa ? samo odpalanie ?
- - - Updated - - -
500zł i mam dwa kluczyki z działającym pilotem w jednym. 30 min i gotowe. Gwarancja do 2021 na ich robotę.[/QUOTE]
A w drugim pilot nie działa ? samo odpalanie ?
czy ma ktos namiar lub kontakt do maly_777 ? Wiadomości nie mogę wysłać.
Usługa odblokowania używanego pilota nr aukcji alle 8249019706