jakie tam spotkanie.miła pogawędka.pan policjant pewnie chcioł autografy,a że skrecilismy pod zakaz to pewnie mysloł,że zarobi,ale wszyscy spłukani więc nie zarobił :DDDCytat:
Napisał Kosiar
Printable View
jakie tam spotkanie.miła pogawędka.pan policjant pewnie chcioł autografy,a że skrecilismy pod zakaz to pewnie mysloł,że zarobi,ale wszyscy spłukani więc nie zarobił :DDDCytat:
Napisał Kosiar
Dzieki jeszcze raz chlopaki za fajnie spedzony czas ;)
Ja Z Kumplami Tez Doojechalismy Cało. :)) Foty Wrzuce Tez Ale Nie Dzis Ide Spac Bo Zmeczony Jestem :P Do Zobaczenia Na Trasie.
I Dzieki Wszytkim Miło Bylo.. Udany Zlocik... :))
no tak a ja jak zawsze musialem byc pokrzywdzony dosyc ze mi braklo plynu do spryskiwaczy to od adama wziolem cos i jak psiklem to juz nic nie widzialem :D bylo fajnie :) i wcale moja AR nie zostawala w tyle :evil:
no tak a ja jak zawsze musialem byc pokrzywdzony dosyc ze mi braklo plynu do spryskiwaczy to od adama wziolem cos i jak psiklem to juz nic nie widzialem :D bylo fajnie :) i wcale moja AR nie zostawala w tyle :evil:
ogólnie ok - tylko kur... zimno
ale:
ekipa jak zwykle ok
kebaby w plazie ok
obsługa ( kelnerki ) w fantasy park - very ok :mrgreen:
płyn do spryskiwacza Gopcia - no ok :oops:
policjanci - very ok
łyczek piwka - ok
a pizza w DG - nie wiem bo uciekłem :P
Dzięki za spotkanie.
ja również dziękuje za udany zlocik :) podziękowania szczególne dla posiadacza białej GTVki :) pozdrawiam
a zdjęcia podeśle jak się tylko z nimi uporam :)
dzięki za spotkanie było super czekam na foty i filmiki