Ostatnio w piątek popołudniu? Były wypadki w obie strony, wszystko stało ok 1700. Tez objeżdżaliśmy przez miasto ;)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Printable View
qooba specjalnie jeździłem ostatnio przez Boranta ale nigdzie nie widziałem Twojej 9'tki.
marti jednak będziesz musiał pokazać swoją końcówkę :D
A to nie po 23? Masz stosowny, długi płaszcz w kolorze szarym? :P
Ja mieszkam w Alfie.
Plus taki, że ma SW :-D
Ma gdzie nogi wyciągnąć :-P
A owszem, bo taką posiadam. Zazdro mocno, co? :D
A tak serio to u pasażera jest tak dużo miejsca na nogi, że po cofnięciu fotela z luzem bym się tam rozprostował, co nie jest takie oczywiste przy moich ~190cm. "Zwykli" ludzie mieszczą się tam bez problemu z fotelem przesuniętym na maksa do przodu. Chyba wygodniej tam spać niż w bagażniku po złożeniu kanapy :D
Pzdr dla kierowcy czarnej 159SW jadącej dzisiaj z Jarocina ---> Wilkowyja ( tutaj mi zniknęła :P ) :D
Któż to o 18:20 pędził Polską w kierunku Niestachowskiej czarną 159SW? Prawie dogoniłem, ale policaje mi przeszkodziły :P
Berek! @qooba
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=179568&stc=1
Ładne fele, ale końcówka słabo mi się podoba, bo widać wewnątrz drugą rurę dość ordynarnie. Może na krótszej rurze lepiej wygląda (2.0 JTDm?).
Trafiłeś ;)
A końcówkę można zamontować nie tak głęboko i pewnie nie będzie widać rury. Ale za to będzie sterczeć...
Czyli to nie Ty na Polskiej? Może to JakubL gnał na ten swój Strzeszyn czy coś.
A do kolegi w wiśniowej 159SW co (przed?)wczoraj o 9 rano na Mieszka I mi machał - jeśli jesteś tu to pozdrawiam, uzupełnij braki w żarówkach z tyłu, nie wkurza Cię ta kontrolka na desce? ;)
Trzeba skrzyknąć te nasze Belle, zrobić zbiorową fotę i wysłać do kalendarza! Został nam aż jeden dzień na to! :)
Pozdrowienia dla Radzia widzianego dzisiaj ok 17:10 na Debinie. Gnał swoją 75 na PWL :-D
Pozdrawiam :-D
Również pozdrawiam :D.
Pozdrawiam kierownika 156 SW, który mnie dzisiaj wpuścił na podziemnym w Pestce ok 17 (może później, nie wiem nie pamiętam już godziny)
Łapka była;-)
Pozdrawiam serdecznie:-D
Pozdro!
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
to się już było zatrzymać na spota :D
spoko, był mój złom :D przy nim wszystko wygląda okej :D
BTW - czarną masz tą 159 ?
Bo widziałem wjeżdżając do Plazy taką na ramkach, koło 17,20 ale kątem oka i nie widziałem numerów.
a to nie 159 na klubowych ramkach była na pewno :D
Pozdrawiam gipsik, Leszno al. Krasińskiego jechałes za mną, później KFC, KaaC RMI
mattom spójrz ze dwie strony wcześniej, tam wstawiałem fotę qooby auta, on ma ramki i kręci się w tych okolicach :)
Również pozdrawiam kolegów "KaaC RMI" :)
Super prezentuje się Twoja Alfa, silnik też pięknie chodzi. Raz na awarii w godzinach wieczornych jechałes przy jednostce ul. Racławicka, ale to jakiś czas temu, mrugalem Ci koparka :-) Zanim się spotkaliśmy na Alejach Krasińskiego, od strony Rydzyny Lodowa na sygnale nas zgarnela ;-)
anAlfaBeta - yeap, wygląda podobnie :D to mogła być ona ;D
Pozdro dla czarnej 147, dzisiaj ok 17.20 na skrzyżowaniu al solidarności/mieszka I :)
Pozderki dla kierowcy AR147 PO556**, Naramowice, czy cóś :D
Pozdro dla kierownika czerwonej 147 wczoraj w okolicach cytadeli
bez połowy przodu ? :D i tablicy ?
Jak tak to ja, ale nie widziałem alf w koło ;)
Czy dziś rano na Bułgarskiej w Poznaniu ktoś mi machał z czerwonej Yaris? ;)
Dzięki dla błękitnej 159 za wpuszczenie mnie ładnie na zamek na katwickiej dzisiaj rano. Niestety z dojazdówką na tyle nie mogłem dotrzymać Ci tempa dalej na s11. :P
Dziękuję kierowcy czarnej przedliftowej 147 za wpuszczenie mnie dzisiaj na umultowskiej przy muszkieterach. Pozdrawiam.