Jeśli nadjechał samochód z naprzeciwka po ok. 3 sekundach to wyprzedzili z przysłowiowym "palcem w dupie". Bez urazy dla nikogo - sam nie widziałem.
Printable View
Jeśli nadjechał samochód z naprzeciwka po ok. 3 sekundach to wyprzedzili z przysłowiowym "palcem w dupie". Bez urazy dla nikogo - sam nie widziałem.
Było na styk. Zaznaczam, że wszystko odbywało się na zakręcie. To że auto wyjechało po chwili to nie znaczyło, że oni je widzieli i sobie wyliczyli czas i odległość. Po prostu nie byli wstanie widzieć samochodu z naprzeciwka na takim łuku, a tym bardziej wzdłuż lasu. Gdyby ten samochód był bliżej tego zakrętu to poszedłby na czoło z którąś 156. A po drugie chodzi o sam fakt wyprzedzania w takim miejscu, a nie, czy zdążyliby, czy nie!!! I na pewno nie było z przysłowiowym "palcem w dupie".
POZDRAWIAM!!!!!!!
Aaa skoro nie widzieli - źle zrozumiałem - to jasna sprawa. Nie koniecznie "konieczny" był taki manewr w takim razie.
pozdro
155 na klubowych ramkach rej LTM.... w Łosińcu. pozdr
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 147 na ramkach "forum147..." widzianej dzisiaj w Biłgoraju
czarne 156 sw w bilgoraju na RNI ......
Myślałem, że mi się przywidziało, ale jednak nie;) Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki czarnej 159 ti zaparkowanej dzisiaj w Białej koło Rzeszowa:)
dzisiaj koło 16;00 na Mickiewicza w Tomaszowie Lub. Szara 156 SW na RPR ....
a i jeszcze 156 SW Blue Cosmo na Ściegiennego koło "Drżała" na LTM....
Pozdro dla Alfy 146 - Damian'aBAD widzianej wczoraj ok. 17 na rondzie przy ul. Krakowskiej. Za kierownica jakaś Pani w okularach była, za pasażera Pan z długimi włosami, a Damiana ani śladu;P NIe wiedziałem czy ukradli i mam ich zatrzymac czy co;)
Wczoraj na ul.Dworcowej w Sanoku widziałem ( jak nigdy) mniej więcej : kilka sztuk 156,147,159,jedną 166,jedną GTV myślałem ,że przespałem na forum jakiś spot , a to był tylko rzadki zbieg okoliczności..
Pozdrowienia dla Alf i ich właścicieli, które(-ych) spotkałem dziś na myjni samoobsługowej w Rzeszowie na ul. Przemysłowej między godziną 12 a 13;) Były 2 sztuki 166 ciemnych - kolegom dałem wizytówkę i zaprosiłem na forum oraz dla 2 kierowników i ich ślicznotek tj. Alf 159 w kolorze srebrnym i chyba czarnym;) Dziś tyle tych Alf, że az oniemiałem z zachwytu;)
Brat jechał :D a ja byłem gdzie indziej na piechtę. A brata mi nazwać pani :D no maćku wstyd :D
[QUOTE=maciek2306-156;732424]Pan czyli pewnie brat na 100% siedział jako pasażer, a za kierownica napewno Pani;P
pan w długich włosach to kolega brata :D a brat wie że nikt poza mną ( i czasem on ) nie może prowadzić mojej belli
Maćkowi same panny w głowach :D
pozdrowienia dla Kierownika srebrnej 147 wjeżdżającej dzisiaj do auchana :) cos koło 16 :) "oczywiscie pomachane i usmiech był"
wlasnie czytam o wypadku na powst. warszawy i strasznych korkach na tym zdj.to ktos z forum? http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,3..._nie_jedz.html
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2011/12/81.jpg
ktoś z alfaholików trzymał mi sie dziś dupy jak jechałem motorem Alfą GT , koło godziny yyy około 15 ;) ? ktoś w środku podobny do Wello : )
Pozdrowienia dla trzech alfek widzianych dzis na ul.Rzeszowskiej w Dębicy ok.godz 12.Jak wyjezdzalem widzialem czerwona GTV-jadaca w strone centrum,za chwile czarny sedan 156 wyjezdzajacy z myjni bezdotykowej tez pojechala w strone centrum(wyjechala jedno auto za mna) i zaraz jadaca srebrna Julke od ronda w stone Rzeszowa.Wszystkich Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 ze skrzydłem/deską do prasowania ;) na klapie z tyłu i z ramkami klubowymi, widzianego przed chwilą na Legionów
Pozdrowienia:
1) dla bardzo ładnej kierowniczki białej MiTo, na rzeszowskich blachach, widzianej wczoraj pod Milenium Hall, około godziny 16, ja co prawda wycierałem sobie rękawem boczną szybę, ale skoro było odmachane, to traktujmy to, jako pozdrowienie Alfisti ;-)
2) dla wyprzedzającego mnie dzisiaj z dużą prędkością kierownika 156'tki, w pięknym kolorze Azurro Fantasia, blachy RJS z klubowymi ramkami, około godziny 10, próbowałem trochę podgonić, żeby zobaczyć oznaczenie silnika na klapie bagażnika (śmignęło mi, ale nie zauważyłem), ale mój traktor nie nadążał,
pozdro dla kierownika niebieskiej 156 sw mijanego w Ropczycach - nie zauwazyłem czy odmachane;)
Pozdrawiam kierowce alfy 166 który jechał za mna (Lancia Lybra SW) z Ropczyc w strone Wielopola, dzieki za sportową przejażdzke :D
Nie widziane, ale pozdrowienia dla Ciebie z Dębicy i zapraszam do nas: www.lanciapolska.org :)
pozdrowienia dla srebrnesj 156 ze skrzydlem(chyba na klubowych ramkach) widzianej dzis na podziemnym parkingu Millenium Hall ok.19
pozdrowienia dla kierownika niebieskiej ar 156 sw ktora jechala za mna ul kosciuszki w bilgoraju ......
Pozdrowienia dla kierownika/czki ciemnej chyba granatowej 159-ki, widzianej koło zaazdu w Zawadzie w niedzielę niędzy godziną 15 a 16tą, niestety nie pozdrowione bo za późno zobaczyłem.
pozdrowienia dla osoby kierującej 147 po ul zwierzynieckiej w Rzeszowie dziś kolo 17 :) jechałem za tobą ( ja skręciłem na parking przy Broniewskiego a ty w stronę przychodni).
oraz dla właściciela białej 156 stojącej pod realem dziś w podobnych godzinach