Na Góralskiej u Jarosław Pień,za robociznę 300zl
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Printable View
[MENTION=53198]mamel[/MENTION], i co znalazłeś kogoś kto by Ci zmierzył kompresję? Ja muszę teraz sobie też zmierzyć.
Nie szukałem dalej bo czasu teraz nie mam. Ale jak ty znajdziesz to daj znać :)
Irbis Serwis, Paprotna.
Irbis jest u mnie spalony - moja Alfa już tam była.
[MENTION=53198]mamel[/MENTION] znalazłem warsztat który mi to zmierzy, Bravo auto serwis na partynickiej.
Ja też nie, ale nie chcę u nich robić naprawy. Chcę tylko zmierzyć kompresję - tego się raczej nie da zepsuć.
Irbis na paprotnej nie mierzy;p
Tak, to ten nr. Masz jeszcze bezpośrednio do Jarka: 602 667 913. Z tego co pamietam pracują do 17ej.
Warsztat jest na terenie archimedesu czyli Robotnicza 72 ( więcej firm pod tym adresem jak pcheł na psie [emoji6] ) najszybciej ich znajdziesz jadąc przez Góralską i warsztat jest po prawej stronie.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Wjazd do warsztatu jest od Góralskiej. Po prawej stronie,obok myjni Detail Garage.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ok, dzięki. Dzisiaj już dzwoniłem i rozmawiałem z Panem Jarkiem - wydaje się bardzo konkretnym człowiekiem. Mówi, że wszystko się bez problemu ogarnie żeby tylko zostawić auto. Z mierzeniem kompresji też nie ma problemu. Myślę więc, że chyba wolę do niego poskoczyć, niż ryzykować z Bravo Auto Serwis.
[MENTION=53198]mamel[/MENTION], na robotniczej 72 też mówili, że nie ma problemu ze zmierzeniem kompresji.
Robię wszystko u Pana Jarka i do tej pory jestem bardzo zadowolony z jego usług. Ceny też ma bardzo dobre. Zna się na alfach,sam jeździ 159
Mam nadzieję, bo trochę już się kulam z tym problemem a sprawa wydaje się bardzo poważna.
Byłem u cinka i zasugerował nawet pękniętą głowicę.
O kurde,jeszcze niedawno jeździł
Jeszcze ma 300C
Cześć,
Mam problem, wczoraj moje Bravo odmówiło współpracy podczas jazdy. Nie wiem co może być przyczyną, ale mam cichą nadzieje że zapchany filtr paliwa. Nie mniej jednak umówiłem się do Irbis z tym, że termin mają dopiero za 1,5 tygodnia. Czy ktoś może polecić kogoś rzetelnego do prawidłowego zdiagnozowania usterki i naprawy, z krótszym terminem oczekiwania?
Lepiej oddać Fiat do Autoservis na Góralskiej czy bravoservis?
Autko stoi i marznie...
I jak serwis na Góralskiej? Pytam bo szukam alternatywy dla Irbisu. Niestety ale ciężko się z nimi komunikować.
Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
Wymiana rozrządu Giulietta 1.4 MA. Również polecacie AUTO SERWIS JAROSŁAW PIEŃ / Irbis?
Ktoś się orientuje jaki koszt usługi+części?
Pytanie o warsztat aktualne, koszt znalazłem w temacie "Rozrząd 1,4 MA".
Podjedź do Jarka i spytaj o $. Zwykle jest to 250/300 pln + części chyba że przywieźiesz swoje
Jest taka szansa ;) Aż mi się dowcip o właścicielach Alfy przypomniał/
Rozmawialeś z Jarkiem na temat rozrządu w 1.4 MA + brałeś wizytówkę i dopytywałeś o cześci [emoji41]. Strzelam że to Ty dlatego napisałem że chyba sie mijaliśmy
Panowie, szybkie pytanie: gdzie we Wrocławiu najlepiej zrobić alu. felgi (prostowanie + malowanie).
Latex odpada bo ceny mają (mieli) kosmiczne.
http://www.malowaniefelg.com/kontakt
tylko aktualny adres to Stabłowicka 118
Prostowanie 50 zł za felgę, malowanie i renowacja 400 zeta za komplet - niezależnie od rozmiaru.
Tanio i dosyć dobrze, wiosną daję do renowacji drugi komplet.
Dużo osób na forum tam daje felgi.
Ktoś poleci sprawdzone miejsce gdzie mogę ustawić zbieżność/geometrię w 166? Najlepiej w zachodniej części Wrocławia. Kiedyś jeździłem na Ślężną "za Shellem" ale to było dawno i nie wiem czy jeszcze istnieją.
Auto-Geo na Waflowej.
auto-jack na sztabowej
Znają się gdzieś we Wrocławiu na JTS? Nie chcę jechać do Warszawy jak przyjdzie mi rozrząd wymieniać. Konkretnie chodzi o 1.9/2.2 JTS w 159.