ale czyja dupa?? :D
a mrutyny to nie łaska wymienić? i się pytam jakim prawem kobiety na końcu są wymieniane??!! nie dość że byłam jedyna to masz... :P
Printable View
dla gapowatych dzis na bora, 21 spotkanie k.. jest.
marcin zapomniałeś że jeszcze był Piasek :) A kazdy wie ze ja mam paszport polasatu a ty jestes znajomym piaska :P
---------- Post dodany o godzinie 18:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:00 ----------
BTW juz poskrecałeś ? :D Dobra miejsców, bede czesciej wpadał :P
jakie sie nie liczy?? ja Ci dam sie nie liczy to zobaczysz :P
to jak za równouprawnieniem to chociaż w środku by się przydało :P a nie tak na szarym końcu :P
i jakie "chyba jeszcze nie jesteś" :P
denerwuj mje jeszcze :P mje ma nie być to pewnie będziecie się zaje*iście się bawić... jeszcze do teraz slysze te Twoje "zabawa!!" z wczoraj :D
9 ,06 środa , miejsce znane .a tym razem będzie ciacho
Marek, oby frekwencja dopisała...
Moze dopisze :) przyznaje sie bez bicia ze nie mialem czasu przegryzc sie przez fotki z gokartow :/
dopisze dopisze bo wiecie ? będzie Karolek, ja , ciacho i reszta.
ja się w końcu planuję wybrać :)
i piter z tego co z nim wczoraj przed północą rozmawiałem w kauflandzie ma na chwile też wpaść:)
potwierdzam, myślę że przyjadę, przynajmniej sie postaram :D
a ja może się dziś pojawię tak na 80% będę
oj nie dopisala nam frekwencja :/ wystraszyli się Alfisti upału? :>
Dzięki obecnym :)
P
ayem?? ilu Was było?? więcej niż poprzednio?? coś krótko widzę siedzieliście....
ja niestety nie moglam być... sprawy związane z wyjazdem do Włoch na 100 lecie :)
5 samochodów, posiedzilismy z 45 minut i każdy pojechał w swoją stronę...
wymieniłbyś zacną 5 która przyjechała ;)
przyjemnie sie gawedzilo :D no i karniaki rozdane :deal:
Ja dalej trawie te 7,2l/100 km :)
Słuchajcie jest możliwość wejscia do Aqua Parku 3,6 lub 9 osób na cały dzien za 20zł/osoba. Wiec pomysł jest taki zeby umowic sie o 19 w srode i jechac na 3 godzinki do AP? Koszta sa nie duze czas nie ograniczony wiec mozna rowniez wczeniej i do tego sauna rownież bez ograniczen... Jesli były by osoby chetne prosze o liste i mozemy działac w kazdej chwili :]Mozna rowniez indywidualnie sie umawiac i grupkach 3 osobowych w gronie tylko swoich znajomych...:]Pozdrawiam:]
ja jestem oczywiscie chetny tylko 3ba ugadac kwestie godziny bo niestety praca wazniejsza :D
NO ja opuściłam spota bo pomyliłam dni i w środę jeździłam Ibizą :D nie odważyłam się przyjechać :D
ja mialem wpasc ale jakos tez samemu mi sie nie chcialo, co innego jakby kolezanka chciala jechac razem :D tzn. jak narazie na 2 alfy :D:D:D
dziś też jest spot na parkingu o 19 ? czy dopiero za tydzień ?
jak beda chetni to czemu nie ;)
ja na pewno nie dam rady
Co robimy ze srodą? w sumie to wychodzi ten "co drugi tydzien" :)
Chetnie bym zasilił szeregi w srode ale jestem w wrocku i nie rozdwoje sie.... Checi na spotkania sa ale terminy nie pasują...
nie badz menda, znowu cie bede musial na miescie lapac ;) rozdwój się :)