Ja do was dołączę za tydzień, dzisiaj nie mogłem bo w pracy siedziałem.
Ja do was dołączę za tydzień, dzisiaj nie mogłem bo w pracy siedziałem.
haha też dzięki wielkie za spota :D fajnie było nowi ludzie :D haha sickyboy bedziemy czekać na Ciebie :D
---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:30 ----------
i na lesia oczywiście też :)
Do zobaczenia za Tydzień, mam nadzieję równierz w tak doborowym i miłym Towarzystwie :)
spoko wybaczymy Ci :) jak za tydzień ustawimy się wcześniej ok 18 to przyjedziemy.
haha seban masz wybaczone ale tylko dlatego ze sam też kiedys musiałem korzystać z bloku milimetrowego :D
A co to kolega będzie w bloku milimetrowym wykreślać? :P
Bo mnie czekają sprawka na fize... Na wtorek.. w mordę jeża... Wykresy niepewności i te sprawy :P
Właśnie kolego wykreślałem kolejny wykres na laboratorium z fizyki :-) oj czas goni, 28 lutego jest zamkniecie sesji na Politechnice o ile dobrze pamietam :-)
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Ciao! Właśnie ,właśnie ważne sprawy które zajmuję czas nie pozwalają na wszystko .W najbliższym tygodniu mam II zmianę więc też nie da rady się spotkać - pozostaje mi tylko czytać co się dzieje na forum (ale to n ie to samo co na żywo !?!) Pozdrawiam wszystkich i w miarę możliwości moja obecność będzie także w realu :)
Pietropili przyjeżdząj jak najszybciej, bo chciałbym obejrzeć i posłuchać Twojego silnika :D
No teraz w czwartek też święto wypada :D
"1 marca – Międzynarodowy Dzień Walki przeciwko Zbrojeniom Atomowym, Światowy Dzień Obrony Cywilnej, Światowy Dzień Świadomości Autoagresji, Dzień Puszystych, Dzień Piegów, Dzień Żołnierzy Wyklętych"
aaa i w tym tygodniu będę normalnie :)
p4 a ty nie grosz ?
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...a_katowic.html
bocian on niepotrafi haha :D
Co do fizy, to ja już męczę kolejny semestr :P Tamten już mam zamknięty na szczęście. A co do słuchania silników to Bocik jest w tej dziedzinie mistrzem - szybka diagnoza już na słuch :)
haha dobra to jak już bydzie orchietsra to jeszcze dyrygent by sie przydoł to jo moga na ochotnika iść
jo mysla że pierwsze skrzypce powinnna zagrać jakas Vka :P a potem będą jej wtórować TSy :D no i coś z klekotami sie wymyśli :D
Klekoty mogą robić za bit :D
Kle kle kle kle kleeee :D
a V ki gejQ za podpałkę do grilla
a kierowcy tych Q za laski mogo robić bo to cipy som :lol:
h ehe he he he
Te było o orchiestrze a nie o lobrażaniu sie nawzojem :P jaa ??
ja że Ty se mozesz pozwolić to kozdy wie :P ważne jest ino to żeby było czym zagrać :P dobra zaczynom pytać jok zwykle kto bydzie? :D
Jak mnie fiza nie wykończy to może się pojawie :D
niema może jaa na bank musisz sie pokazać :) pamiętej zawsze som 2 terminy.
Ja już mam semestr zaliczony, a teraz nie chce se zadupczyć nowego na wstępie i oddawać sprawka w terminie :P I być wykutym muszę bo mamy wejściówki na fize :P
A ja dalej walczę z sesją :D Akurat w czwartek o 18.30 mam organizację i funkcjonowanie samorządu terytorialnego :D
O kurak, brzmi groźnie :D To 3mam kciuki ;]
Będę bo nie byłem dawnooooo ;)
no dobrze wpadać studenci a nie uczyć sie :P pogieło studia sa od picia a nie nauki :D
Mnie wypada druga zmiana w tym tygodniu czyli raczej odpada chyba ze o 23 ktoś tam będzie, ale byłaby prośba do Hansa wziąłbyś mi od bociana kamizelki dwie bo Ciebie gdzieś na koście w piątek albo w weekend dorwę??
może sie udać dorwać mnie :D haha ewentualnie moge podjechać z rana :P także na luziee jak ino bocian bydzie mioł to wezma Ci :D
Ciao! Ja też mam w tym tygodniu II zmianę więc mnie nie będzie .Ale następnym razem ... mam nadzieję na orkiestrę !!!
tez bym wpadl, tylko na noc do roboty. o której sie ustawiacie?? moze troche wczesniej niz 20 zebym nie przyjechał na 5 minut :(
może 19:00??
dla mnie moze być :D teraz niech sie reszta odezwie :D
Dla mnie to też obojętne.
Mi tam też obojętnie, może być na 19:00. Gdzie się spotykamy? Bo jeszcze nie byłem to nie wiem gdzie, na tym niebieskim polu na parkingu podziemnym pod realem??
dokładnie tak chyba ze chcesz zebym Cie zgarnoł np. spod Lotosa na Murckach to napisz :D
W sumie to trafie sam na 3 stawy, ale dzięki za propozycję:)