a to Pablo145 :D
Printable View
a ja dzisiaj byłem w sosnowcu (jestem z Krakowa) i tu miłe zaskoczenie, na rondzie jakiś Pan koło 40 lat w okularach w srebrnej 156 zaczął do mnie machac :D prawdziwy alfista z korzeniami :D:D oczywiście odmachałem :D
no i później na parkingu przy "kerfurze" wymienione pozdrowienia z niebieską 156 ze bardzo dzuym spojlerem :P
pewnie panowie do klubu nie należą ale pozdrawiają aż miło :D
Czerwona 145 na klubowych ramkach pod WSB w Chorzowie - czyja?;)
zamachane i odmachane AR164 zielona Bochnia około 9tej rano z reno safrane pozdrawiam .
24.01.2010. zakopane jpg. link ponizej... czyja to????http://www.forum.alfaholicy.org/malo...ane_skoki.html
Jo pozdrawiom aniuche co mi te podkladki pod wtryski przywiozła.Wszystko bangla :D dzienx aniucha :*
A ja pozdrawiam właściciela czerwonej Brery która stała po prawej stronie mojej 159 na parkingu pod Altusem, oraz właściciela/właścicielkę granatowej 147 która stała po lewej stronie.
Parking opanowany przez AR :)
Ja próbuje przywrócić tradycje w Limanowej...jak komuś mrugne to pacza na mnie jak na idiote :) ale spoko naucze ich :P
srebrna 166 spotkana dzis w centrum wisły kierowniczka za kierownicą były światełka po "pupie" ale kierowniczka chyba w lusterko nie patrzy :)
Pozdrowienia dla czerwonej Belli z ramkami alfaholików mijanej dzisiaj na os. Na Lonisku przed 17. migane, machane ale chyba pozostalismy niezauważeni ;)
pozdrawiam
Pozdrowiełem dzisiaj pana z czerwonej 156 na rejestracji KNS a on po hamulcu bo myślał ze policja dalej stoi.
a ja pozdrawiam kolegę z czerwonej 156 na blachach SZ jechaliśmy 25.01 razem prawie od IKEI do 3 STAWÓW, wymieniliśmy pozdrowienia i awaryjne i długie
77Alfisti nie jechaleś wczoraj przypadkiem w Mysłowicach? widziałam czarną 166 na SO....
niestety nie Aniucha, ale jeździ taka czarna po sosnowcu, oprócz mojej
pozdrowienia dla 164 widzianej na nowohuckiej ok godziny 20.30. Smignęła pasem obok, chciałem nadgonić ale odbijałem w prawo. Ktoś od nas ? ;)
Ja pozdrawiam tradycyjnie srebrną 156 sw z UJ ;] Migane, pomahane - dobrze tak zacząć boje z sesją :)
witam!od jakiegoś czasu ten Temat jest a ja na drogach nie widzę różnicy!kochani do roboty!
Ano miło, miło :)
Dziś także miałem sytuację z odpowiedzią, zatem pozdrawiam serdecznie beżową ( nie wiem jak ten kolor sie nazywa ) 159 sw ( KWA bodajże )z ulicy nowosądeckiej, na której to spotkaliśmy się koło 20.15 . Na moje awaryjne poszła salwa łapek z pięknej włoszki na następnych światłach. Miałem ochotę się w kolumnie przejechać, ale pośpiech ( ciii... tego późnego żółtego nie było ) zniwelował mój plan toteż dałem się przewietrzyć stadku .
P.S. - Taką 159 właśnie chciałbym nabyć w przyszłości.
Trasa Rybnik-Żory i spowrotem + centrum Rybnika:
Srebrna 156 przy lotnisku w Gotartowicach - mrugnięte i odmachane
Czarna 147 fl - mrugnięte 0 reakcji
Ciemna 156 w okolicach salonu VW Audi - mrugnięte i odmachane.
Dodatkowo pozdrowienia dla Varrelsa, którego belle spotkałem na szczycie Plazy ;)
pozdrowienia dla kierowniczki białej 156 z trzema "J" w rejestracji którą mijałem dziś ok 18.30 na Nowohuckiej. Oraz tych wszystkich którym mrugam codziennie z białego mercedesa sprintera ( paleta ) kolporter , niestety zero odzewu za to ciągłe sprawdzanie czy mają włączone światełka :)
Oczywiście pozdrowienia dla DARKNESA spotkanego przypadkowo :)
a ja macham mrugam i tylko bocian odpowiada, teraz poluje na koleżankę z czerwonej 145 bo cos nie kuma mrugam jej co ja zobacze a tu nic:) wkoncu zatrzymam i powiem o co chodzi, a działa bo juz jedna koleżanka z 147 zielonkawej juz wie o co chodzi, pewnie na początku myslala co za natręt ale pomogło ;)
Pozdrowienia dla kolegi z czerwonej (może bordowej) alfy 156, z którą dzisiaj około 20 na alejach trochę przycisnęliśmy - kolega nie odmrugał, więc ciekawe czy stąd :)
Pozdro dla srebrnej GT z wczoraj koło 20.40 na A4 od węzła na kurdwanowie do zakopianki . Ładnie cisnąłeś, chyba Odmrugałeś i dzięki, że Ustąpiłeś miejsca, bo mi się spieszyło.
Pozdrawiam też granatowego sportwagona selespeed spotkanego na rondzie młyńskim wczoraj koło 21 - także ładnie poszedł, ale już tutaj nie goniłem, bo alfa chciała piciu i bym jeszcze do stacji nie dojechał :D Mrugałem, ale bez odzewu....
Właśnie jestem na urlopie w Zakopcu ale jeszcze nie widziałem żadnej klubowej alfy :(
Bedąc dzis w Rybniku to o godz 14. minąłem się na rondzie w kierunku obwodnicy z alfą 166, nastepnie na tej obwodnicy widziałem kobiete za sterami czerwonej Mito, oraz w Popielowie Pana w 159.
A u mnie na wsi, mijałem się w Gorzyczkach z Alfą 147. Ładnie się zatrzymałem i dałem przejechac, co by felg na krawężniku nie obtarła.
ogólnie czesto bywam teraz w Rybniku i co chwile widuje Alfy.
a ja pozdrawiam panią w białej MiTo na SK.... widziana koło reala w myslowicach, i bordową 156-kę na rej. SJ.... również widziana w mysłowicach
pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156 sw widzianego w wadowicach na myjni na bp. zaprosiłem na forum, mówił, że czasami przegląda ;)
No to ja pozdrawiam właścicieli kolejno
159 czerwona sedan na rej SK, 159 SW czarna na rej niewiadomej, Brera czerwona na rej SO, Brera czerwona na rej SL, 156 SW srebrna na rej SK.
Wszystkie bryczki spotkane dzisiaj na parkingu podziemnym Altus, poziom -3
Tylu Alf w jednym miejscu jeszcze chyba nie widziałem, no chyba, że na jakimś spocie ;)
ja pozdrawiam kolege z wczoraj ze 156tki tego samego koloru co moja, niebieski metalik, z wyjazdu z tunelu w katowicach w strone chorzowa;)