a dlaczego nie możemy zrobić tak jak wtedy kiedy każdy decydował jaki zapach chce nabyć. Nie można zrobić wyboru z listy? ;)
Printable View
a dlaczego nie możemy zrobić tak jak wtedy kiedy każdy decydował jaki zapach chce nabyć. Nie można zrobić wyboru z listy? ;)
-wanilia
-cytryna
-fresh melon
-zielone jabłko
Ja proponuję:
-wanilia
-fresh melon
-grejpfrut
- cytryna
cytryna, grejpfrut, fresh melon, zielone jabłko to dobry mix
konwalia - to brzmi bardzo ciekawie. A gdyby tak się zebrać na 100% te 30 chętnych to nie dało by rady i tego?
cytryna,
grejpfrut,
new car
zielone jabłko
-wanilia
-fresh melon
-grejpfrut
-zielone jabłko
-wanilia
-cytryna
-grejpfrut
-zielone jabłko
-wanilia
-fresh melon
-grejpfrut
-zielone jabłko
Pojawił się niemały problem bo okazuje się że ten producent ma inne limity na ilości zapachów w obrębie jednego zamówienia.
Mamy do wyboru:
1. 1000 szt. dzielimy na 3 zapachy: wanilia, new car, grejpfrut
2. 500 szt. dzielimy na 2 zapachy (do wyboru również wanilia, new car, grejpfrut)
Czyli nie możemy sobie wybrać aż 4 zapachów w obrębie 500szt... nie ukrywam że druga opcja jest dla nas prostsza bo 1000szt na pewno nie zbierzemy z zapisów. Choć moglibyśmy 500szt zamówić na zapisy i drugie 500 zamówić z kasy klubowej i sprzedawać na bieżąco tylko pytanie kto się zajmie wysyłką tego. Nie wiem czy nasz sklepikarz się tego podejmie, on i tak ma już sporo na głowie z wysyłką ramek i innych gadżetów. Pogadam z nim i coś uradzimy.
Natomiast jak się zapatrujecie na opcję 2? Tylko 2 zapachy do wyboru spośród 3 zaoferowanych... jeśli tak to które? Z doświadczenia wiem że New Car miał do tej pory zawsze bardzo duże wzięcie więc ja bym za nim optował
Po h** trochę... :(
jeśli już to obstawiał bym wanilię i grejpfruta- new car to żaden zapach :P
Jestem za 2 opcją, a co do zapachów to obojętnie choć kierowałbym się ku new car i grejpfrut
Jeśli 2 opcja to grejpfrut( wanilia i new car dla mnie odpada)
To w takim razie ja bym stawiał na
-wanilia
-grejpfrut
czekam na Wasze propozycje - wybierzcie 2 zapachy z tych 3 i w środę ruszymy z zapisami na 500 szt :) wiem że trochę lipa ale no nie mamy innego wyjścia - to jedyny producent z tych topowych, który się zgodził na wysyłkę indywidualną czyli nas odciąża mocno bo nie wiem kto z nas miałby te wszystkie zawieszki rozsyłać :P
wanilia
new car
A jaka wogóle cena ma być?
new car i grejpfrut :)
- wanilia
- wanilia :D
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Miałem chrapkę na zielone jabłko, albo cytrynę, a tu zonk :(
Z tych 3 niech będzie:
-wanilia
-grejpfrut
-wanilia
-grejpfrut
wanilia
grejpfrut
Wanilia , new car
Ruszyliśmy z zapisami, zmienił się producent który oferuje lepszą trwałość ale niestety jesteśmy ograniczeni tylko 2 zapachami. Wybrałem grejpfrut ponieważ cieszył się największym zainteresowaniem w sondzie oraz new car wybrany na podstawie poprzednich zapisów, ten zapach cieszył się zawsze największym zainteresowaniem, zawsze ponad dwukrotnie większym od pozostałych zapachów
a gdzie odbywają się zapisy tutaj pisać czy gdzieś indziej...:)???
sorki nie zobaczyłem...:):rolleyes::girl_wacko:
- - - Updated - - -
tylko przydała by się jeszcze lista kto już zamówił...;)
Lista z osobami jest aktualizowana systematycznie ;)
zamówić - zamówie. Ale kurde zapachy beznadzieja - od starego producenta lemon i fruits było ekstra - liczyłem ze kupie i tym razem zeby mieć na zaś a tu nei ma ...
dobrze ze jeszcze cos mi zostało ze starych
ja jestem tylko ciekawy tego grejfruta...;)dlatego zamówiłem tylko 1 sztukę a resztę new car...;)szkoda tylko że wanilli nie ma...:(
mam pytanko... jak złożyłem już zamówienie a chciałem jeszcze domówić, to da radę? ;) jak to zrobić? :D
panowie ile już osób już zamówiło bo tam gdzie powninienem mieć link do tego nie mam nic i nie mogę zobaczyć ile jeszcze brakuje...;(
Standardowe pytanie - Bocian, będziesz mieć te zapaszki znowu na sprzedaż? :D Bo jak tak to znowu sobie od Ciebie kupię kilka :P Pozdrowionka :)
UWAGA
Prze weekend lista nie będzie aktualizowana bo robię to ręcznie i nie będzie mnie pod kompem do niedzielnego wieczora.
Ale zapisy możecie śmiało robić cały czas :)
nie da rady wcześniej niż po 500 wpłatach? bo jak ejst aktualnie 280 to może do grudnia się zbierze reszte :P nie ma innej opcji kolorystycznej? czerwony mi nie pasuje, natomist zieleń ciemna byłaby super... pozdrawiam
Na oba Twoje pytania odpowiedź brzmi /uwaga uwaga/ - NIE :D
Myślę że realnie za 2/3 tygodnie osiągniemy 500szt, z cały szacunkiem dla Ciebie kolego ale jesteś na forum dopiero od 4 miesięcy więc masz prawo nie wiedzieć że akcje zawieszkowe prowadzimy już nie pierwszy raz i za każdym razem limitem było 500szt. to sie da osiągnąć tylko trzeba trochę czasu /ale nie tak dużo jak piszesz:P/ wiem że to nie jest prosto taki limit osiągnąć dlatego też zapisy robimy tylko 2/3 razy do roku i ja zachęcam osobiście do zamawiania większej ilości sztuk bo zawieszki zafoliowane mogą spokojnie leżeć dłuższy okres czasu :)
Witam! wczoraj złożyłem zamówienie i zapłaciłem natychmiast z Mbanku za 4 zapachy, pojawiłem się na liście ale na czarno mimo że pieniążki doszły natychmiast.
Po namyśle jednak dokupiłem jeszcze 4 zapachy. Za pierwszym razem przelałem 20,5 a za drugim 14 zł bo wysyłke pokryłem przy pierwszym przelewie. Sorry za zamieszanie i proszę wyedytować moje zamówienie :) Czyli 4 new car i 4 grejpfruty. Pozdr
Ja tylko raz dziennie sprawdzam listę i przelewy, zawsze po 18.30 kiedy mija ostatnia sesja przychodząca w mBanku z tym że w weekend nie sprawdzam bo w weekend przelewy nie idą . n chyba że z mBanku jest przelew robiony to wtedy przyjdzie jeszcze tego samego dnia, również w weekendy ale i tak przelewy robione w weekend sprawdzam zawsze w poniedziałek :P
Spoko Bocian, zobaczymy jak będą szły zapisy, na razie idą w miarę płynnie bo codziennie mam ze 2/3 zamówienia nowe. Ale jeśli się to będzie wszystko ciągnęło za długo to potem sie do Ciebie uśmiechnę :P