Adam myślę że powinno nas być tylu że zrzucimy się teściowi na dobrą flaszke i będzie ok.
Printable View
Adam myślę że powinno nas być tylu że zrzucimy się teściowi na dobrą flaszke i będzie ok.
Nikt się nie udziela to ja napisze tak. Panowie organizujcie się jakoś konkretnie na ten kulig. Adaś ja jestem za niedzielą, godzina 13ta pod Auchanem. Ale jak znam świat i życie to jak zwykle będzie porażka.
- - - Updated - - -
Adaś także ja będę na bank.Hi hi nie ma lipy zresztą wisz.
Jak mi uczelnia pozwoli to zjawje sie ;)
Nic nie bój damy rady nie odpuszcze takiej okazji.
Panowie chajtam sie i tu do was prośba:D:D:D na jakąś brame moge liczyć?? czemu w dziale Gliwice pisze bo owy ślub jest w gliwicach 13 Lipca 14" kościół wszystkich świętych:D flaha napewno znajdzie sie dla każdego :D
Pozwolę sobie napisać troszkę nie na temat ale chciałem się tylko zgłosić do waszego zacnego grona ;) nie jestem z Gliwic ale z Kielczy (mała wioska tuż na granicy woj Opolskiego i Śląskiego) do Gliwic mam 35 km. Także chętnie bym do Was dołączył i w miarę możliwości uczestniczył w jakiś lokalnych zlotach, spotkaniach ;)
No właśnie czytałem że coś szykujecie niestety sesja więc teraz czasu nie znajdę ale następnym razem spróbuję być ;)
Kurcze czytam czytam i ten kulig to bardzo kusząca propozycja ale niestety idę w sobotę na urodziny i może być tak, że ze nie będę w stanie jechać.
Wysłane z mojego HTC One S
Olać sesje, Olać kaca po urodzinach, Taka okazja na kulig w tym roku już może się nie powtórzyć także miśki złote sanki pod pachę i ogień.
- - - Updated - - -
A kolega z tym ślubem to tak jak Adaś pisał tylko dokładna godzina czas i miejsce i moją V6 teczką nawet dla funfla z forum spalimy troszkę gumki. Niech zobaczą jak się żenią chłopcy z forum. Jak się bawić to się bawić drzwi w......ć nowe wstawić. Hi hi.
dziękuje za zainteresowanie tak jak mówiłem w kościele o 14 parafia wszystkich świętych:)
No to bedemy chopecku ci tam powinszować na nową dróżkę życia.
- - - Updated - - -
Moja nóżka nie jest jeszcze oki ale takiej imprezki nie przepuszcze.
jeśli wszystko wypali na uczelni, to z miłą chęcią pojawię się na kuligu :D
Diman79 a ognisko gdzie będzie,u ciebie nad stawami? Bo ja dopiero po 15 będę mógł wyjechać z Rybnika.
Nie na stawach tylko w nieborowicach.
- - - Updated - - -
My też pewnie nie zaczniemy wcześniej niż o 14 tej. Bo zanim się zorganizujemy i wyruszymy to jakoś tak wyjdzie. Jakby co to podaje mój numer 517485557 jakieś pytanka to dzwońta.
Ja i tak zawsze jestem wcześniej. A z tym olejem to nie ma problemu, będzie nas tylu że nie trza kanału podniesiemy ją i będzie raz dwa.
Możecie na mapce pokazać gdzie to dokładnie jest:)
gdzieś mniej więcej tutaj :
https://maps.google.pl/maps?oe=utf-8...ed=0CDkQ8gEwAQ
pozdrawiam,
Adam
czesc tez bym posmigal z wami na kuligu ale w niedziele w sobote praca wiec nieda rady
Można już chyba listę robić
Rysio + 1
b0rsuk + 1
Varrels+3
dadasiek+1
No to zbiera się niezła ekipka. I to mi się podoba.
- - - Updated - - -
A u mnie wszystko już gotowe. Traktor przygotowany,drzewo pociupane i trasy kuligu gotowe. Samej jazdy w jedną strone mamy z godzinkę jak nie więcej. Także jazda na całego.
a paliwko w traktoze ekologiczne jest?:)
Ty się stary dziadku o ekologie nie martw fajnie jak byście byli z Ozikiem a nie wiecznie jakieś zwody chfasty dwa.
- - - Updated - - -
Varrels a ty nie dasz rady dotrzeć do nas tak na 14tą bo potem w lesie nas znaleść to trochę lipa.
- - - Updated - - -
I pamiętajcie misie o SANKACH robaczki.
sanki to podstawa no chyba że ktoś swoje cztery litery pragnie poświęcić
- - - Updated - - -
a bierzecie metalowe czy drewniane sanki
Ja nie dam rady szybciej bo moja 0 14.30 kończy. Ale na saniach nam aż tak nie zależy, byle kiełbasy z ognicha zjem:)
damian kuternogo za tego chwasta wisisz w niedziele
Ty mi nie tutaj tylko macie być CHFASTY przebrzydłe.
będę jutro na 100% + 3-4 dodatkowe osoby
Nie dam rady egzamin wzywa..
Nietix ty zawsze masz jakąś wymówke. to egzamin to żona rodzi to auto na autostradzie ci stanęło i mechanik zapomniał linki do cholowania hi hi nie no żart ale zorganizował byś się wkońcu drogi kolego i dołączył do nas kiedyś na czas było by miło.
Varrels wejś ze sobą sanki bo po ognichu robimy drugą runde po lesie także nic cię nie ominie.
ja bede