Super zdjęcia. Cały dzień czekałem i się nie zawiodłem.
Printable View
Super zdjęcia. Cały dzień czekałem i się nie zawiodłem.
Te zdjęcia to wiesz...są tak "ło". Piotruś fajne zdjęcia ogólnie robi - fotografował mi dwie poprzednie alfy. :)
np. to jest jego ostatnie dzieło z moją ex Alfa 156 FL lub poprzednie z ex'ex Alfa 156 BlueCosmo. :D
su;per fotki,Dziękujemy pozdrówka dla wszystkich co byli na podpromiu:)
Zdjęcia super. Ogólnie się cieszę, że zostałem mile przyjęty. Nie zawiodłem się na alfaholikach. Podziękował za fajnego spocika do zobaczenia następnym razem :)!
YoMen wydaje mi się, że Cię 2 tyg temu w piątek ok. godziny 18 widziałem przed tym rondem w Ropczycach :P mnie polycaje trzymały z drugiej strony :)
Do nastepnego ziomale :D
Może jakiś spocik na weekendzie????
jestem za moze niedziela night spot plus przejazd po miescie
Możnaby było się zobaczyc :) Dawajcie znać co i jak :)
My jjestesmy na weekendzie na miejscu wiec jak sie grupa ustawi no problemo będziemy na pewno
Za kiedy
Wyklepane ręcznie z HTC
Proponuje przelozyc spota na jutro tzn poniedzialek. Dzis pogoda nie dopisuje i jutro moze bedzie wiecej osob bo wolne co wy na to ??
Panie i Panowie widzimy sie jutro ?
Ją chętny
Wyklepane ręcznie z HTC
to moze 14 podpromie ?
Spróbuje się wyrwać z "kuźni".Pogody na motocykl na pewno nie będzie to są szanse że dotrę.Więc o 14 w poniedziałek:podpromie?
tak jest Panie Tomku :) 14 podpromie dzis
Ok my tez zagladniemy na chwilę jak sie wyrobimy
To kto bd bo nie wiem czy jwchhac ?
Wyklepane ręcznie z HTC
Robimy coś w ten weekend ?. i objazd po Rzeszowie
A co sadzicie o takim czymś jak tkr ? zeby co tydzien sie spotykac w danym miejscu ?
A po 2 mozna zmienic parking na jakis nowy :D
WITAM zacnych kolegów!
Wydaje mi się że cotygodniowe spotkania na dłuższą metę umrą śmiercią naturalną.Realnym terminem wydaje mi się raz na miesiąc w np.pierwszą sobotę czy niedzielę miesiąca.Oczywiście można czasem zwołać się ekstra przy długim weekendzie czy innej okazji ale realnie i cyklicznie to wydaje mi się że raz na miesiąc jest o.k.
Druga sprawa to miejsce.Idzie zima i fajnie byłoby usiąść przy kawce,browarku i ponudzić trochę a nie sterczeć na wygwizdowie na podpromiu.Może ktoś zna fajną miejscówę z parkingiem pod oknem...?
Pozdrawiam Tomasz
Pomysł kolegi powyżej jest OK. Fajnie by było obrać sobie jakiś dość schludny lokal pod miastem i "ochrzcić" go lokalem alfaholików. Pierwsza sobota miesiąca była by ok godzina np 19.. No i co jakis czas spotkanko "extra" w innym terminie... Co o tym sadzicie ?
Proponuje na nowym mieście knajpkę włoska la siesta mega dobre jedzenie włoska muzyka i generalnie włoskie flagi obrazki itp!!!
Tylko, że tam nie ma gdzie zaparkować.
Moze cos na uboczu miasta jakas karczma czy cos w takich miejscach najczesciej sa duze parkingi ..? Rzucac propozycje
proponuje cos na uboczu miasta czyli parking MC Donalds w Dębicy albo karczme w Zawadzie.Mi pasi.Reszta mysle, ze tez jest na tak??Moze w koncu zrobilibysmy spota u mnie na wsi, a nie ja zawsze musze do Was jechac??
jak w Sobote mamy sie spotykac wieczorem to wydaje mi sie ze do Debicy troche za daleko, skoro spotkania maja byc w co 1 sobote miesiaca ..???
Dominik nie rób scen, wbijasz na autostradę i w Dębicy jesteś w 15 min. Przynajmniej mnie tyle ostatnio zeszło, potem odstoisz w koreczku do wyjazdu i już jesteś w Zawadzie. A co do spotkań w pierwszą sobotę to ja niestety odpadam....niestety sprawy rodzinne, no chyba że te spotkania będą w Zawadzie to będę miał bliżej.
Witam kolegów!Raz może być Dębica raz Nisko czy Przemyśl.Chłopaki spotykają się też w Sanoku z okolic to można razem.Byłoby ciekawiej i zawsze ktoś nowy komu praca czy życie rodzinne nie pozwalają na ekstra wyjazd 50 czy 100 kilometrów mógłby sie pojawiić.Może zbierać propozycje gdzie można się spotkać a później ustalać kiedy jedziemy tu a kiedy tam?Pozdrawiam
My odpadamy jetesmy w wawie
Fajne pomysły, ale życie jest takie że Ci co tak naprawdę chcą utrzymać tradycje to będą, są i tacy co mają alfę ale prywatnie zero czasu czy dużo problemów z różnych czynników, kasa, obowiązki i itp. Trzeba tu się może zastanowić nad dwoma wątkami spoty między miastowe ( i spoty lokalne cykliczne dla nas tu w Rzeszowie), Sanok, Przemyśl, Dębica, i z tymi ludźmi nawiązać bliższe relacje tak aby my Rzeszów do nich zaglądnąć no i później oni do nas i tak.
Trzeba wziąć pod uwagę :
1.Termin spota
2.Termin wypłat ludzi, tak żeby byli przy kasie na ewentualny wyjazd
3.Bardzo fajną lokalizacje, widoczną tak aby inni nas mogli podziwiać że spotykamy się taka rodziną :)
4.I Zaangażowanych ludzi którzy będą chcieli stworzyć taką tradycję w rejonie podkarpackim
W tedy to ma sens .... bez pustych słów, (przepraszam postów) które się walają po forum.
No Słowik skoro tak mówisz to spoko, powiem szczerze, że nie byłem nigdy w Dębicy i nie wiedziałem jaka tam jest ścieżka, prawdę mówiąc myślałem ze to kawalek drogi i dobry kawalek czasu - Zwracam honor :) Raz w miesiącu fajna sprawa sie spotkac "rodziną" :)
Ustalamy raz w miesiacu konkretny termin i miejsce i do dzieła
Dębica, Sanok, Mielec, Przemyśl, Solina, Łańcut- jakieś jeszcze propozycje ?
Proponuje pierwszy weekend grudnia...
ja odpadam w ten weekend
ja ten wekend jestem w wawie wiec rowniez odpadam
Ja tez odpadam.... praca
Wysłane z mojego HUAWEI Y300-0100 przy użyciu Tapatalka
Dla mnie gra!Może być gdzie chcecie.Może być tym razem Dębica Mc Donald.Pozdrawiam
a dziś spontanicznie w Rzeszowie są chętni ?
Tak sobie myślę właśnie co do spotkań w zimie w Rzeszowie może wloska knajpka-pizzeria "Chillita" na Rejtana? Włoski klimat dość sympatycznie no i parking obszerny może nie pod Almą ale dalej za bankami 15 samocodów spokojnie wjeżdża. Ale to do spotkań strikte w Rzeszowie co o tym myslicie ?
Co do innych miast to zasugerujemy się propozycją gospodarzy :D