W czwartek najprawdopodobniej nie będzie mnie jeszcze w Warszawie niestety
dzięki za spota i rewelacyją frekwencję:)
Również dzięki za spota, dużo nas było :D
Dzięki za tak licznego spota :-)
Ja bardzo się cieszę, że w końcu do Was dotarłam i mogłam Was wyściskać:) Dzięki za fajnego spota z doskonalą frekwencję:):):) Oby tak dalej!!:girl_wacko:
Również podziękowania. Dużo nas było, jeśli będzie taka tendencja wzrostowa to trzeba będzie panów z Subaru przegonić stamtąd ;) dzisiaj jak wyjeżdżali z parkingu w tym momencie co ja to zaczęli tak trąbić, że myślałem, że weselicho jakieś jedzie. w ogóle, jak dla mnie, to całkiem zabawni oni są :P
Co prawda pojawiłem się całkiem przypadkowo ale miło było Was poznać w "realu" :) mam nadzieje że jak wrócę za 2 tyg. z rejsu to też przyjadę...
zapraszamy:)
W gwoli ścisłości , jest Miciak 70 konny :P
http://www.autocentrum.pl/alfa-romeo....4-8v-70km#eng
?:crazy_pilot:
Spokojnie Czajna, jeszcze dość wcześnie ale pozwolę sobie w imieniu Joli otworzyć listę już teraz, kto chętny na czwartek zatem?
Cieszę się że mi wybaczasz Jola:) Tymczasem ja powinienem być a czy sam to zobaczymy:) Postaraj się Jola...:)
W końcu będę :D
Tez pewnie bede w czwartek :) Ktos pozniej chetny na gokarty na RCW :) ?
Gdzie teraz są spoty i o której?? Pojawia się jakaś 156 SW TS?? Interesuje mnie kilka rzeczy w tym aucie to wpadłbym pogadać.
Wolał bym TS'a bo muszę zajrzeć pod maskę a tam więcej miejsca to może być i sedan, z SW interesuje mnie środek, postaram się wpaść w ten czwartek.
Kruszu, 155 nie jeździ i do wiosny na pewno jeździć nie będzie:) Wpadnę Cytryną albo na rowerze, dobrze że będziesz to sobie oglądnę Twoją;)
http://imgur.com/a/BOuGO#12
Trochę fotek kolegi który kiedyś się ze mną zabrał :)
Fajne:) Ciastkowa Giulietta chyba najbardziej go zainspirowała:)
No dobra skoro prosicie to postaram się jutro wpaść ;)
Wpadnij białą...
A ja dzisiaj znowu nie dam rady :/ Wyjazd służbowy :(
Ale postaram się zawitać w przyszłym tygodniu :)
Mi może się dzisiaj uda na godzinę do Was wpasć:)
Ja niestety nie mogę zagwarantować swojej obecności ale zrobię co się da...
ja moze wpadne- mam spore zaleglosci
Dziękówka za spota, im zimniej się robi tym większa frekwencja :D
Również dzięki, miło było poznać nowych, których z racji ilości raczej nie zapamiętam po jednym spotkaniu:)
Zmianowy, teraz już chyba mnie poznasz na ulicy, nie wiem czy mieliśmy okazję pogadać, ja to ten co był na rowerze:)
Ja również bardzo dziękuję za spota:) jak zawsze wesoło, naprawdę dobrze na mnie działacie;)
- - - Updated - - -
Coś w tym jest Michał:) może spoty działają rozgrzewająco;) swoją drogą tak sobie myślę, żeby chociaż na rocznicę zrobić spot procentowy;) Może w końcu się uda:):)
- - - Updated - - -
Miło było poznać kolegę:)