Cichy, jestem na 100% pewien że cię dzisiaj mijałem koło 8 ale nie pamiętam gdzie bo koleżanka mi beczała za uchem że nie zdążymy na maturę ;p
Printable View
Cichy, jestem na 100% pewien że cię dzisiaj mijałem koło 8 ale nie pamiętam gdzie bo koleżanka mi beczała za uchem że nie zdążymy na maturę ;p
Pozdrowienia dla Tomka mam nadzieję, że błędy się nie powtórzą w razie czego kontakt masz. Może pojawisz się na jakimś spocie to sprawdzimy jeszcze raz albo podjedź do mnie.
Trebor zamieniałeś się na Honde z kimś wczoraj???
Powiedzcie co zrobić w sytuacji gdy: zatankowałem auto na pewnej stacji (której ORLEN nazwy nie wymienię) po paru kilometrach auto zaczeło szarpać,ledwo dojechałem do domu. Potem zgasło i już nie zapaliło. Okazało się że w baku jest sam syf. Jakiś zielony płyn i inny syf. Mam szanse żeby mi chociaż za paliwo oddali?
Coś mi się wydaje że będą tak uparci że będą chcieli jakieś dowody. Albo powiedzą ci że to TY miałeś syf w baku i to nie ich wina.
Po pierwsze paragon a po drugie zapis tankowania na kamerach (o ile mieli). Poza tym pewnie zechcą ekspertyzę od rzeczoznawcy a potem ci podadzą specyfikacje paliw, które im dostarczono i wypną się tyłk.em! Ale zawsze możesz spróbować. Walka z wiatrakami. Podpowiem tylko, że badanie paliwa przez niezależną firmę to około 2500-3500 PLN a bez tego to raczej nic nie wskórasz. Polubownie można się z nimi dogadywać i od tego bym zaczął.
Widziałem - na światłach na zakręcie na Nawojowską - też pozdrawiam "i do następnego zobaczenia".
---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:43 ----------
Dziękuję za pomoc !! Wygląda, że po skasowaniu błędów wszystko jest w jak najlepszym porządku (kontrolka poduszek gaśnie normalnie po uruchomieniu silnika).
Dobrze też wiedzieć że moja 156 ma oryginalny przebieg.
W tym tygodniu popracuję nad zgaszeniem żółtej kontrolki świateł i podzielę się doświadczeniem.
Pozdrawiam !
Tomek
Cichy, jutro pewnie też będziemy się mijać ;p
nooo pewnie tak.. :)
powodzenia ;p
powodzenia w dalszym ciągu matur Koledzy.
matura fajny okres, ja pamiętam że miałem wtedy dużo wolnego:)powodzenia również
Matura... To były czasy... A już nie wspomnę o studenckich... ;) Pewnie już połowę maturzyści mają za sobą ale mimo wszystko szczęścia życzę. :)
Poza tym pozdrawiam wszystkich tutaj bo sto lat mnie nie było.
(znowu zapomniałem wejść na forum jak dostałem powiadomienie o nowych postach) :)
ja wogóle nie sprawdzam tego, codziennie z przyzwyczajenia wchodzę w miarę czasu:) przy okazji Panowie, poszukuje mopsa lub buldoga francuskiego, szczeniaka, bez certyfikatów i innych tego typu rzeczy, za niewielką kasą lub najlepiej za darmo:) jakby ktoś coś słyszałał to pisac:)
Oddam ci mojego ;p cholera go wie co to jest ale uciekł z hodowli labradorów ;p
Na gumtree też sprawdź. :)
(post zawierał lokowanie produktu)
siedzę ostatnio codziennie i wypatruję:) ale nie zaszkodzi zapytac tez bo czasem ktoś coś tam może wiedziec w temacie:)
Witam wszystkich po dlugiej nieobecności
Ema Wszystkim z Sadecczyzny.
Macko witamy i zapraszamy na spoty. A pro po spota to chłopaki z Tarnowa szykują się na imprezę w Gródku, termin to wstępnie 17 czerwiec, więc grzechem by było nie pokazać się tam jakimś konwojem z Nowego Sącza. Gregory156 już się zapisał z tego co widzę. Więcej w temacie http://www.forum.alfaholicy.org/malo...wiczow-92.html
hmm fajna opcja:) gdybym jeszcze wiedział już teraz czy wtedy weekend mam pracujący czy wolny:) jak tylko się uda to bardzo chętnie
nooo widze ze Nas paru jest chetnych do tego spota, to Ja tez sie tam dopisalem :)
ja się wstępnie zapisałem, ale nie jestem pewien czy będę wtedy w domu:)
Noo Ja too samo tez tak wstepnie dalem znac :) chociaz Mi osobiscie pasowal by ten pozniejszy teermin co podali 24 Czerwca ;p :)
boo 16 chyba mam wesele, to 17 nie wiem czy byl bym w stanie jechac, hehehe :)
niestety 17 czerwca będę w zupełnie innym miejscu europy :-( więc pewnie nie uda się dołączyć
Ja się wstępnie zapisałem. :)
Może nic nie wyskoczy.
---------- Post added at 16:19 ---------- Previous post was at 16:19 ----------
P.S. Gregory jak się sprawuje instalacja?
Fajnie panowie, że jest odzew :) Od nas to tak już ponad 10 osób się wstępnie uzbierało. Kolega Czarny_28 montuje też ekipę z podkarpacia. Super będzie jak uda się coś większego zorganizować :) Pozdrawiam
Sącz śpi? Pobudka! Szukam Panowie 147 nie wie ktoś o takowej do sprzedania?
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
na allegro jest dużo, a ty wcześniej mowiles o gtv;) instalacja chodzi tylko jak się skończy gaz to nie "pipczy"
Może pipczyk ci odleciał ;) on jest przypinany do przełącznika tego z diodami.
Właśnie na allegro wcale szału nie ma. Niby są ale jakoś nie za wiele spełnia kryteria mojej żony. Jest dosyć wybredna. Co do gtv to poprzeczka się podniosła jeżeli chodzi o wiek samochodu. Przedział ma być od 6 do 9 lat. Jak nie znajdziemy 147 ładnej to będzie coś innego.
Wklejam tutaj kolegom łączną listę osób wstępnie chętnych na spot w Gródku nad Dunajcem 17.06.2012 r.
1. mariuszoles
2. Czarny_28
3. Michał (Pliszka)
4. lukaszb
5. Gregory 156
6. dbh
7. motyk84
8. Szczepan 2006
9. Kertoip160
10. maciekk
11. Paweł_NS
12. cichy2310
13. moonraker3
14. trebor
15. alces1 & Natalie.
16. t.o.mek
Pozdrawiam
Mariusz
póki co nieżle:) trochę jeszcze czasu jest to grupa może się powiększy
Witam :)
aa co z tym Krakowem za tydzien w Niedziele ?? bo zostalo juz nie duzo czasu. wybieramy sie ? bo pasowalo by jakos weekend zaplanowac :)
ja również na gródek zbieram siły i czas:)
Ktoś koczuje w Rytrze w "Perle Południa" od bodaj tygodnia z Nowego Sącza w AR 156, pozdrawiam i jeśli ktoś był zainteresowany posiekać w gałę w tym właśnie miejscu dajcie znać ;)