A znamy, Tenzi PC-1 :top:
A z tej samej firmy ClearKote Yellow Cream.
Ogólnie celuj w środki AIO.
Printable View
A znamy, Tenzi PC-1 :top:
A z tej samej firmy ClearKote Yellow Cream.
Ogólnie celuj w środki AIO.
używał ktoś past do polerowania mechanicznego k2 ? * (nie tempo itd, normalne pasty mam na myśli )
Mają niezłe opinie (nie używałem sam) ale tanie nie są, więc ludzie wolą sprawdzone Menzerny, 3M'y i inne Koch'y.
Nie wiem czym u mnie sypia drogi, ale zeżarło mi hitempa w 2 tygodnie pomiędzy myciami auta :( Miałem wręcz całe białe auto od syfu z drogi i po wosku - dzisiaj sobie obskocze na szybko menzerna power lock.
Marcin, ja po jeździe s8 miałem białe solne wykwity na dachu. Normalnie jak w kopalni soli. masakra
Wysłane z S3
No i power lock na aucie :) lubię wszystko w tym produkcie oprócz docierania. Nigdy nie moge dotrzeć na perfect wiec zostawiam na noc i poprawiam - wtedy jest super.
Ok, liczyłem na to że pojawi się: http://www.soft99.co.jp/english/prod...html?pid=09061
Niestety dystrybutor stwierdził że: "jeśli zainteresowanie będzie większe". Czyli "może kiedyś".
Powerlock żyje z czystym sumieniem do 2 mcy. Ogólnie jak na aio dobrze, jak na sealant niezbyt dobrze. Albo inaczej - polowe czasu hitempa. Jak pisałem mi zeżarło hitempa w dwa tygodnie, choc wytrzymał 3 mce zanim drogowcy zaszaleli :)
Wiec - jeśli trafie z powrlockiem na dzien drogowca to zejdzie w tydzień :) nakładam maszynowo wiec zdejmuje tez sporo syfu, podobnie jak cleaner, ładnie kryje swirle jak dobre aio no i czerwony lakier łapie glebie i wetlook. Troche przyciemnia lakier. Ogólnie optycznie działa lepiej od hitempa ktory tutaj porównujemy.
Z kolei na granatowym metaliku efekt lustra jest niesamowity....
mam glinkę velvet pro i wosk? salent? fk1000 pink
jesienia umylem auto wyglinkowalem umylem i nalozylem fk1000
co zrobiem zle?
nie uzylem clenera :(
teraz juz tego blędu nie popełnię dlatego zwracam się do Was z pytaniem ktory clener kupic?
wytypowalem 3 produkty
powiedzcie mi czy kazdy z nich sie nadaje a jesli tak to ktory jest najlepszy?
1.DURAGLOSS 671 SWIRL MARK REMOVER
2.DURAGLOSS POLISH BONDING AGENT
3.DURAGLOSS PREcleaner