Pozdrowienia dla czerwonej 147 zaparkowanej pod Auchanem na Poczesnej wczoraj ok 20 :)
Wysłane z mojego HTC One mini 2 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Pozdrowienia dla czerwonej 147 zaparkowanej pod Auchanem na Poczesnej wczoraj ok 20 :)
Pozdrawiam machaczy z ciemnej 147 spotkanych na kochłowickiej :)
kogo "9" stala dzisiaj w Rise&Shine?
Pozdrowienia dla kolegi z Alfy GT mijanego dzisiaj w Olkuszu. Łapki były
Pozdrawiam alfistę w 159 SH 1**** widzianej wczoraj kolo 1:00 w nocy na Murckowskiej. Jechaliśmy oboje pod tunel.
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla kierowcy czarnej 159 sedan jadącej dziś koło 10:00-11:00 Mikołowską od browaru. Wietrzyłeś łokieć gdy cię mijałem, ale za późno zauważyłem oramkowane tablice żeby pomachać. Jechałem na granatowym motorze, a mijaliśmy się koło piekarni.
Pozdro dla wiedzmaka który dal ciała i nie dojechał na oblewanie alfy
- - - Updated - - -
Pozdro dla wiedzmaka który dal ciała i nie dojechał na oblewanie alfy
Pozdro dla kierownika ciemnej GT spotkanego w GLiwicach na Panewnickiej lekko po 16 :)
Pozdrawiam kierowcę przepięknej błękitnej Alfy 156 SI..... na naszych ramkach , za którą jechałam dzisiaj koło 16 na trasie Tychy - Katowice :) Muszę swoje ramki w końcu teź założyć :)
Dziękuję bardzo i również pozdrawiam serdecznie :)
Dodatkowo pozdrawiam z za kierownicy pojazdu marki Trek (czytaj jechałem na rowerze) kolegę w Czeladzi w czarnej 147 SBE, myślę że chyba się zorientował kolega o co chodzi :D
P.S. Nie wiedziałem że TS tak ładnie brzmi :D w środku auta tego nigdy nie słyszę :P
- - - Updated - - -
Aaa! Już teraz przypomniałem sobie sytuację :D nie przypuszczałem że urocza koleżanka jest z forum ;) ładnie tam grzałaś za mną :D tylko ciągle ktoś drogę blokował :/
Do zobaczenia na drodze ;)
Grzałam bo nie mogłam się napatrzeć na to Twoje cudo - w słońcu ten kolor bajka :) Chyba najładniejsza 156 jaką do tej pory widziałam ...poza moją starą zieloną :D A ramki dzisiaj założę bo ciągle jakieś alfy widuje na ramkach a moja taka biedna bez :)
Pozdrawiam kierownika jasnej Brery chyba SK na naszych ramkach spotkanego dzisiaj w centrum Katowic koło 10 - pomachałam ale że nie mam ramek to lipa :)
Pozdrawiam kierowce czarnej 159 w kombiku o ile dobrze pamietam w Kaczycach na Konopnickiej kolo 17.10 wczoraj. Nie zdazylem odmachac:D
Milo spotkac na drodze swoja byla 159tke pozdrawiam obecnego właściciela spotkanego ok 18 przy Tesco in gliwice
Hitman047 ustrzelony w k-ce na mikolowskiej brak reakcji
- - - Updated - - -
Hitman047 ustrzelony w k-ce na mikolowskiej brak reakcji
Jest tu może kolega z jasnej 147 po lifcie spotkanej dziś w Gliwicach około 13 pod Politechniką Śląską? SG bodajże, bez ramek. Wyjechaliśmy z politechniki równocześnie, jechałeś za mną :D czarna 147 KOS ;)
Hitman odpoczynku nie zna :)
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 widzianego dzisiaj na rondzie w Zabrzu przy multikinie. Pomachane :)
Srebrna GT na jedno oko ślepa co mnie goniła na Al.Bielska w moim mieście. Pozdro i odezwij się na priv bo mam pytanie :)
Pozdrowienia dla ładnie buczącej 166 w ciemnych barwach, widzianej dziś około godziny 11 w Rybniku-Boguszowicach w pobliżu skrzyżowania ul. Małachowskiego z Kłokocinską ;)
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 166 pedzacej wczoraj ok 20 od Olsztyna w kierunku Czestochowy :) bylo machane ;)
PozdrawiamZałącznik 172462
Czarna 156 SJ z ramkami,dziś w Wolbromiu ok.17.30
Pozdro dla Właściciela srebrnego 159 sw (SR) który zaparkowal obok mnie pod ikeą. Fajne felgi :)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
pozdrawiam wlascicieli i wlascicielki wszystkich AR parkujacych na parkingu pod zakladem pracy LEAR w tychach i kawałek dalej 147 oramkowana koło produkcji dywanow tez w tychach.
Jechałeś tirem? :))) bo na strefowej mojej nie zauważyłeś :p
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam wszystkie-oramkowane i nie-smigajace cidziennie do pracy i z pracy na gliwickiej strefie ekonomicznej:-D,p.s.nikt nie mruga lapkami:-(
Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka
Dziś w godzinach porannych widziana piekna obramkowana 166 na rej SZY *FL* :D
z przodu ramka w barwach włoch a z tyłu forumowa :))
Nastepnie widziana Nauka Jazdy z Klubowymi ramkami koło merkury market w zywcu. było pomachane z wzajemnością ! Pozdrrówka !!
Matek ,miło mi i również pozdrawiam ,A o której to było ?choć pewnie widziałeś ją obok Browaru :)no chyba ,że w trakcie jazdy to sorki ,że nie zauważyłem .
Quattro , bo w końcu zacząłbyś uczyć jazdy alfą to wszyscy by widzieli:P też Cię lubie i pozdrawiam a za ostatniego spota masz wpi....l ;)byłem moto i byłbyś pojeździł :P
tak tak. :D alfa była na postoju :) widziana koło browaru przy drodze.
ja tam zaaaawsze macham juz z daleka jak widze jariske. Dla mnie te ramki są bardzo charakterystyczne i trudno ich nie zauważyc. A do tego mam jeszcze taki głupi odruch ze jak jade to zawsze patrze po tablicach hehehe
Też mam ten odruch bezwarunkowyy ;) Właśnie przypomniałeś mi coś -miałem zapytać
kto jest aż takim lokalnym pasjonatem marki że założył scudetto alfy do sharana (mogł to być też galaxy albo alhambra) ??
Auto widziałem dwa razy w okolicach żywca (SZY****) i gdyby nie to że miał też ramki klubowe to bym pomyślał że mam zwidy :D