I tak powinno się takie sprawy załatwiać. Ten temat to nie miejsce na przepychanki, ani reklamę. Są do tego odpowiednie miejsca na tym forum.
Printable View
własnie po to się do niego odezwałem osobiście bo można by dyskutować w nieskończoność zamiast zając się ważnymi sprawami
no bo co jest do wszystkiego to jest do niczego xD mój nagrywa filmy 720p i full HD tylko nie wiem jak z obróbką tego, bo nie znam się na tym :)
Rozdzielczość to nie wszystko. Mój telefon też nagrywa FullHD ale nigdy bym nie uzyskał takiego efektu. :-P dużą różnice robi optyka i matryca. Jak się zrobi fajne zdjęcia/ujęcia to potem montaż nie jest trudny.
Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2
zdecydowanie, :) a mój aparat to tylko kompakt z wysokiej półki tylko że już ma ze 3 lata więc też to już nie to... przydał by się ktoś kto ma jakąś fajną kamerkę a najlepiej GOPRO xD
ponagrywamy, tym co mamy, czy to aparat, czy tel, a z czasem dojdzie się do perfekcji i nakręci hiciora na oskara :)
Mam zwykłą kamerę Sony FullHD jakby co. Ma już parę lat ale materiał jest raczej dobrej jakości. Jedynie brakuje jej szerokiego kąta.
chyba będzie trzeba zrobić tak:
każdy co ma coś co kręci chociaż 720p weźmie sprzęt i będzie kręcił wszystko co mu sie spodoba pożniej podzielimy sie materiałami i coś z tego zmontujemy bo coś czuje że jak bedziemy się za bardzo starać to nie bedzie jak trzeba :)
Tak jak napisałem termin to sprawa elastyczna. Na razie jest kwestia ustalenia listy osób wstępnie zainteresowanych. Jeśli chodzi o dzień tygodnia to myślę żeby to mogła być sobota. A jak termin byłby np na września to jeszcze dodatkowo może udałoby mi się ogarnąć spływ kajakowy też w dobrej cenie. Tak więc jak pisałem wcześniej chętni proszę info na priv, a ja jak już się uzbiera parę osób odezwę się do każdego w celu dobrania najlepszego terminu. Bardzo bym chciał żeby pomysł wypalił bo mogło by być naprawdę zajebiaszczo :D