-
co to za spot dzisaj na zielonym, kto tam bedzie?
-
Będę ja i CĆ, zwykły spot chyba z lataniem bokiem :)
-
Siema! Chłopaki i dziewczyny jakby ktoś chciał wam sprzedać lub pytał kto chce kupić znaczki na do alfy 159 jtdm Q4 2,4 to proszę o kontakt. Jakiś wuj mi zerwał wszystkie na parkingu pod Kauflandem w Jaworznie.
-
-
witam mam prośpe czy ktoś mnie może pokierować co mam zrobic poniewaz po każdej dniowej przerwie nie uzywania mojej belli ona niegrzecznie niechce odpalić conajmniej 10 sekund muszę kręcić pikawką aby adezwała się jaet to jtd 16v 140km dodam ze mechanik czyścił mi egr a i może to coś z tym albo żle złożył coś może od przepustnicy albo niewiem juz sam może ktoś mądry coś podpowie. pozdrawiam
-
Z tego co słyszałem tak chyba powinno być...Z racji ,że jest common rali musi na listwie zostać wytworzone odpowiednie ciśnienie przez pompę więc kręci dopóki go nie osiągnie...Tylko te 10 sek to chyba jednak za długo więc mogę się mylić.
-
A może świece żarowe . Bo raczej 10 sek kręcić to zadużo . Może tak pod komp podpiąć .
-
egr, świece żarowe a może pompa paliwa w baku.
-
Hej! Nie chce ktoś kupić znaczków do Alfy 159 2,4 Q4?
-
No właśnie, jak koledzy piszą proponuję podpiąć pod kompa, będzie więcej informacji :)